Kampauspöydät ja Meikkipöydät

Tuotteet 13-17 / 17

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
Näkymä Ruudukko Luettelo
 1. Kampauspöytä Pavia Toimitusaika 10 viikkoa

  Tarjoushinta 600,00 € Normaali hinta 1 151,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 2. Kampauspöytä Casoria Toimitusaika 10 viikkoa

  Tarjoushinta 504,00 € Normaali hinta 960,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 3. Kampauspöytä Cesena Toimitusaika 10 viikkoa

  199,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 4. Kampauspöytä meikkipöytä ja Jakkara Novara Toimitusaika 10 viikkoa

  Rating:
  80%
  200,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 5. Kampauspöytä Venice Toimitusaika 10 viikkoa

  Tarjoushinta 354,00 € Normaali hinta 550,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

Tuotteet 13-17 / 17

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
Näkymä Ruudukko Luettelo
Kampauspöydät

Peilipöydät ja meikkivälineet ovat perinteisesti tyylikkäitä ja todella käytännöllisiä. Jos sinulla on paljon tavaroita – olipa se sitten meikkiä, koruja, kravatteja tai kauneustuotteita – täydellisen pöydän löytäminen niiden esittelemiseksi voi olla vaikeaa!

Peilipöytä ei ole ainoastaan hyvä paikka tavaroillesi, mutta monet vastaavat pöydät sisältävät mahtavan valaistuksen ja kätevät peilit. Etsitpä sitten peilipöytää antiikkisella vivahteella tai modernia pöytää peilillä, tämän ikonisen huonekalun lisääminen ei ole koskaan huono idea.


Käytännölliset peilipöydät

Käytännölliselle peilipöydällä on paljon tilaa järjestellä ja varastoida meikkejäsi. Joissain on sisäänrakennettu laatikko ja joissain on tyylikkäitä laatikoita sen päällä.

Viimeiseksi, sinun ei tarvitse huolehtia tahroista ja liasta, koska useimmat peilipöydistämme on helppo puhdistaa. Sileät materiaalit kuten lasit ovat hyvä valinta, jos haluat siivoamisen olevan nopeaa ja helppoa.


Moderni vai antiikkinen peilipöytä

Peilipöytä on käytännön etujen lisäksi myös tyyliä ilmaiseva huonekalu. Valitse modernin peilipöydän, jossa on terävät ja siistit reunat, sekä antiikkisen ja pehmeämmän pöydän väliltä. Tällä tavalla on helpompaa sovittaa huoneeseesi huonekaluja, jotka sopivat hyvin yhteen. Ota huomioon, että suosittelemme kiinnittämään useimmat peilipöydät seinään, jotta ne eivät kaadu. Tämä on tärkeää etenkin lapsiperheille, koska lapset voivat usein kiivetä pöydille ja kaataa ne. Huolehdi myös, että sinulla on oikeat korjaustarvikkeet saatavilla kotonasi.