Yöpöydät

1 tuote

Aseta laskevaan järjestykseen
Näkymä Ruudukko Luettelo
  1. Yöpöytä Birgin Toimitusaika 2 viikkoa

    Alkaen 159,00 €

    Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

1 tuote

Aseta laskevaan järjestykseen
Näkymä Ruudukko Luettelo

Yöpöytä on makuuhuoneen tärkeä ja käytännöllinen kaluste, joka pitää huolen siitä, että kaikki tarpeellinen on lähelläsi, kun olet sängyssä. Yöpöydällä voit säilyttää esimerkiksi vesilasin, puhelimen, kirjan tai herätyskellon. Yöpöytä voi olla myös kaunis sisustuselementti, joka viimeistelee makuuhuoneen ilmeen.


Yöpöytiä on monenlaisia ja monenkokoisia, joten löydät varmasti sellaisen, joka sopii omaan tyyliisi ja tarpeeseesi. Voit valita yöpöydän, jossa on laatikkoja tai hyllyjä säilytystilaa varten, tai yöpöydän, jossa on pelkkä pöytätaso. Voit myös valita yöpöydän materiaalin ja värin mieleiseksesi. Puinen yöpöytä luo lämmintä tunnelmaa, lasinen yöpöytä heijastaa valoa ja korkeakiiltoinen yöpöytä antaa modernin vaikutelman.


Yöpöydän koko kannattaa valita sen mukaan, mitä haluat sille laittaa. Jos haluat yöpöydälle vain pienen lampun ja puhelimen, riittää pieni yöpöytä. Jos haluat yöpöydälle enemmän tavaraa, kuten kasveja, kynttilöitä tai koriste-esineitä, kannattaa valita isompi yöpöytä. Yöpöydän korkeus kannattaa sovittaa sängyn korkeuteen niin, että ne ovat suunnilleen samalla tasolla.


Yöpöydän valintaan vaikuttaa myös se, millainen sänky sinulla on. Jos sinulla on leveä parisänky, voit valita kaksi samanlaista tai erilaista yöpöytää sen molemmille puolille. Jos sinulla on kapeampi yhden hengen sänky, voit valita yhden yöpöydän sen toiselle puolelle. Jos sinulla on kerrossänky tai parvisänky, voit valita seinään kiinnitettävän yöpöydän tai hyllyn.


Yöpöytiä löytyy monesta eri hintaluokasta ja laadusta. Voit säästää rahaa valitsemalla edullisen ja yksinkertaisen yöpöydän, joka täyttää perustarpeesi. Voit myös panostaa laadukkaaseen ja kestävään yöpöytään, joka palvelee sinua pitkään ja näyttää hyvältä. Yöpöydän hintaan vaikuttavat sen materiaali, muotoilu ja viimeistely.


Yhteenvetona voidaan sanoa, että yöpöytä on makuuhuoneen välttämätön ja viihtyisyyttä lisäävä kaluste, jota kannattaa harkita huolella. Kun valitset yöpöydän, ota huomioon sen koko, tyyli, väri, materiaali, säilytystila ja hinta. Näin löydät itsellesi sopivan yöpöydän, joka tekee makuuhuoneestasi entistä mukavamman.