Olohuone

11 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
Näkymä Ruudukko Luettelo
 1. TV-taso James beige Toimitusaika 10 viikkoa

  Rating:
  100%
  Tarjoushinta 700,00 € Normaali hinta 1 320,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 2. Sivupöytä Domenica Toimitusaika 10 viikkoa

  Alkaen 395,00 € Normaali hinta 717,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 3. Sivupöytä Severina kulta Toimitusaika 10 viikkoa

  Tarjoushinta 269,00 € Normaali hinta 536,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 4. Sivupöytä Perlita kulta Toimitusaika 10 viikkoa

  Tarjoushinta 400,00 € Normaali hinta 800,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 5. Sivupöytä Flordeliza kulta Toimitusaika 10 viikkoa

  Tarjoushinta 493,00 € Normaali hinta 986,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 6. Sivupöytä Aurelio Toimitusaika 10 viikkoa

  Alkaen 490,00 € Normaali hinta 889,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 7. Sivupöytä Asterio kulta Toimitusaika 10 viikkoa

  Tarjoushinta 456,00 € Normaali hinta 911,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 8. Sivupöytä Mimosa kulta Toimitusaika 10 viikkoa

  Tarjoushinta 327,00 € Normaali hinta 654,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 9. Sivupöytä Corina kulta Toimitusaika 10 viikkoa

  Tarjoushinta 376,00 € Normaali hinta 751,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 10. Apupöytä Barclay Toimitusaika 10 viikkoa

  Alkaen 233,00 € Normaali hinta 421,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 11. Sohvapöytä Ezra valkoinen Toimitusaika 10 viikkoa

  Tarjoushinta 770,00 € Normaali hinta 1 490,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

11 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
Näkymä Ruudukko Luettelo

Olohuone on kodin sydän, jossa vietetään aikaa perheen ja ystävien kanssa. Olohuoneen sisustus on tärkeä osa kodin tunnelmaa ja viihtyisyyttä. Olohuoneeseen voi luoda erilaisia tyylejä ja ilmeitä valitsemalla sopivia huonekaluja, tekstiilejä, valaistusta ja koristeita.


Olohuoneen huonekaluista tärkeimmät ovat sohva ja nojatuolit, jotka tarjoavat mukavan paikan istua ja rentoutua. Sohvan ja nojatuolien valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota niiden kokoon, muotoon, väriin ja materiaaliin. Sohvan ja nojatuolien tulisi sopia olohuoneen kokoonsa ja muotoonsa sekä muihin sisustuselementteihin. Sohvan ja nojatuolien väri ja materiaali vaikuttavat olohuoneen ilmeeseen: esimerkiksi tumma nahkasohva luo erilaisen tunnelman kuin vaalea kangassohva.


Olohuoneen toinen keskeinen huonekalu on sohvapöytä, joka toimii sekä käytännöllisenä että koristeellisena elementtinä. Sohvapöydän valinnassa kannattaa ottaa huomioon sen koko, korkeus, muoto ja materiaali. Sohvapöydän tulisi olla sopivan kokoinen suhteessa sohvaan ja nojatuoleihin sekä olla sopivalla korkeudella niiden kanssa. Sohvapöydän muoto voi olla pyöreä, neliö, suorakaide tai epäsäännöllinen riippuen olohuoneen tyylistä ja tilasta. Sohvapöydän materiaali voi olla puuta, lasia, metallia tai kiveä esimerkiksi.


Olohuoneeseen voi lisätä myös muita huonekaluja tarpeen ja tilan mukaan, kuten tv-taso, kirjahylly, vitriini tai lipasto. Nämä huonekalut tarjoavat säilytystilaa sekä näyttelytilaa esineille ja koristeille. Tv-tason valinnassa kannattaa huomioida tv:n koko ja sijoittelu sekä mahdolliset laitteet ja johdot. Kirjahyllyn, vitriinin tai lipaston valinnassa kannattaa miettiä mitä niissä haluaa säilyttää tai esitellä sekä niiden sopivuus olohuoneen kokoon ja tyyliin.


Olohuoneen sisustusta voi viimeistellä tekstiileillä, valaistuksella ja koristeilla. Tekstiilit tuovat olohuoneeseen pehmeyttä, lämpöä ja väriä. Tekstiileihin kuuluvat verhot, matot, tyynyt, viltit ja torkkupeitot. Verhojen valinnassa kannattaa huomioida ikkunan koko ja muoto sekä haluttu valon määrä. Maton valinnassa kannattaa huomioida sen koko, väri, kuosi ja materiaali. Maton tulisi olla sopivan kokoinen suhteessa sohvaan ja sohvapöytään sekä sopia olohuoneen värimaailmaan ja tyyliin. Tyynyjen, vilttien ja torkkupeittojen avulla voi lisätä olohuoneeseen värikkyyttä ja vaihtelua sekä luoda mukavan tunnelman.


Valaistus on tärkeä osa olohuoneen sisustusta, sillä se vaikuttaa tilan tunnelmaan ja toimivuuteen. Valaistuksen tulisi olla riittävän kirkas mutta ei liian voimakas. Valaistukseen kannattaa käyttää erilaisia valonlähteitä, kuten kattovalaisinta, lattiavalaisimia, pöytälampuja ja kynttilöitä. Kattovalaisin antaa yleisvaloa koko tilaan. Lattiavalaisimet ja pöytälamput antavat lisävaloa tarvittaessa sekä luovat tunnelmallista valoa. Kynttilät tuovat olohuoneeseen lämpöä ja romanttista tunnelmaa.


Koristeet ovat olohuoneen sisustuksen viimeinen silaus, joka tekee tilasta persoonallisen ja kodikkaan. Koristeisiin kuuluvat esimerkiksi taulut, julisteet, peilit, kellot, maljakot, kukat, kynttilänjalat, koriste-esineet ja valokuvat. Koristeiden valinnassa kannattaa noudattaa omaa makuaan ja mieltymyksiään sekä pitää mielessä olohuoneen kokonaisuus. Koristeiden avulla voi tuoda olohuoneeseen omaa persoonallisuuttaan sekä muistoja ja tarinoita.