Olohuone

Tuotteet 1-12 / 116

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
Näkymä Ruudukko Luettelo
 1. Sohvapöytä Arienne 120x60cm Toimitusaika 1 viikko

  Rating:
  80%
  Alkaen 179,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 2. TV-taso Keanu Toimitusaika 1 viikko

  Alkaen 406,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 3. Kulmavuodesohva Hector kangas Toimitusaika 1 viikko

  Rating:
  80%
  Alkaen 585,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 4. Kulmavuodesohva Dimitri kangas Toimitusaika 1 viikko

  Alkaen 1 100,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 5. Sohvapöytä setti Aaron Toimitusaika 1 viikko

  Rating:
  75%
  Alkaen 159,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 6. Sohvapöytä Eleanor musta-valkoinen Toimitusaika 1 viikko

  Rating:
  90%
  Special Price 219,00 € Regular Price 300,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 7. Baarituoli Carina Toimitusaika 1 viikko

  Alkaen 83,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 8. TV-taso ja sohvapöytä setti Eleanor musta-valkoinen Toimitusaika 1 viikko

  Rating:
  98%
  Special Price 399,00 € Regular Price 600,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 9. TV-taso Eleanor musta-valkoinen Toimitusaika 1 viikko

  Rating:
  100%
  Special Price 219,00 € Regular Price 350,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 10. Sohvapöytä Foxtail Toimitusaika 1 viikko

  Alkaen 199,00 € Regular Price 264,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 11. Divaanisohva Ferrara Mini kulutuspinnat aito nahka Toimitusaika 1 viikko

  Alkaen 999,00 € Regular Price 1 699,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 12. Kulmavuodesohva Meera kangas,keinonahka Toimitusaika 1 viikko

  Alkaen 999,00 € Regular Price 1 260,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

Tuotteet 1-12 / 116

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
Näkymä Ruudukko Luettelo

Olohuone on kodin sydän, jossa vietetään aikaa perheen ja ystävien kanssa. Olohuoneen sisustus on tärkeä osa kodin tunnelmaa ja viihtyisyyttä. Olohuoneeseen voi luoda erilaisia tyylejä ja ilmeitä valitsemalla sopivia huonekaluja, tekstiilejä, valaistusta ja koristeita.


Olohuoneen huonekaluista tärkeimmät ovat sohva ja nojatuolit, jotka tarjoavat mukavan paikan istua ja rentoutua. Sohvan ja nojatuolien valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota niiden kokoon, muotoon, väriin ja materiaaliin. Sohvan ja nojatuolien tulisi sopia olohuoneen kokoonsa ja muotoonsa sekä muihin sisustuselementteihin. Sohvan ja nojatuolien väri ja materiaali vaikuttavat olohuoneen ilmeeseen: esimerkiksi tumma nahkasohva luo erilaisen tunnelman kuin vaalea kangassohva.


Olohuoneen toinen keskeinen huonekalu on sohvapöytä, joka toimii sekä käytännöllisenä että koristeellisena elementtinä. Sohvapöydän valinnassa kannattaa ottaa huomioon sen koko, korkeus, muoto ja materiaali. Sohvapöydän tulisi olla sopivan kokoinen suhteessa sohvaan ja nojatuoleihin sekä olla sopivalla korkeudella niiden kanssa. Sohvapöydän muoto voi olla pyöreä, neliö, suorakaide tai epäsäännöllinen riippuen olohuoneen tyylistä ja tilasta. Sohvapöydän materiaali voi olla puuta, lasia, metallia tai kiveä esimerkiksi.


Olohuoneeseen voi lisätä myös muita huonekaluja tarpeen ja tilan mukaan, kuten tv-taso, kirjahylly, vitriini tai lipasto. Nämä huonekalut tarjoavat säilytystilaa sekä näyttelytilaa esineille ja koristeille. Tv-tason valinnassa kannattaa huomioida tv:n koko ja sijoittelu sekä mahdolliset laitteet ja johdot. Kirjahyllyn, vitriinin tai lipaston valinnassa kannattaa miettiä mitä niissä haluaa säilyttää tai esitellä sekä niiden sopivuus olohuoneen kokoon ja tyyliin.


Olohuoneen sisustusta voi viimeistellä tekstiileillä, valaistuksella ja koristeilla. Tekstiilit tuovat olohuoneeseen pehmeyttä, lämpöä ja väriä. Tekstiileihin kuuluvat verhot, matot, tyynyt, viltit ja torkkupeitot. Verhojen valinnassa kannattaa huomioida ikkunan koko ja muoto sekä haluttu valon määrä. Maton valinnassa kannattaa huomioida sen koko, väri, kuosi ja materiaali. Maton tulisi olla sopivan kokoinen suhteessa sohvaan ja sohvapöytään sekä sopia olohuoneen värimaailmaan ja tyyliin. Tyynyjen, vilttien ja torkkupeittojen avulla voi lisätä olohuoneeseen värikkyyttä ja vaihtelua sekä luoda mukavan tunnelman.


Valaistus on tärkeä osa olohuoneen sisustusta, sillä se vaikuttaa tilan tunnelmaan ja toimivuuteen. Valaistuksen tulisi olla riittävän kirkas mutta ei liian voimakas. Valaistukseen kannattaa käyttää erilaisia valonlähteitä, kuten kattovalaisinta, lattiavalaisimia, pöytälampuja ja kynttilöitä. Kattovalaisin antaa yleisvaloa koko tilaan. Lattiavalaisimet ja pöytälamput antavat lisävaloa tarvittaessa sekä luovat tunnelmallista valoa. Kynttilät tuovat olohuoneeseen lämpöä ja romanttista tunnelmaa.


Koristeet ovat olohuoneen sisustuksen viimeinen silaus, joka tekee tilasta persoonallisen ja kodikkaan. Koristeisiin kuuluvat esimerkiksi taulut, julisteet, peilit, kellot, maljakot, kukat, kynttilänjalat, koriste-esineet ja valokuvat. Koristeiden valinnassa kannattaa noudattaa omaa makuaan ja mieltymyksiään sekä pitää mielessä olohuoneen kokonaisuus. Koristeiden avulla voi tuoda olohuoneeseen omaa persoonallisuuttaan sekä muistoja ja tarinoita.