Sivupöydät

6 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
Näkymä Ruudukko Luettelo
 1. Apupöytä Costello Toimitusaika 1 viikko

  Alkaen 164,00 € Normaali hinta 561,00 €
 2. Apupöytä Figaro Toimitusaika 10 viikkoa

  Alkaen 170,00 € Normaali hinta 310,00 €
 3. Apupöytä Sherlock Toimitusaika 10 viikkoa

  Alkaen 152,00 € Normaali hinta 275,00 €
 4. Apupöytä Picasso Toimitusaika 10 viikkoa

  Alkaen 156,00 € Normaali hinta 282,00 €
 5. Sivupöytä Blessica Toimitusaika 10 viikkoa

  Tarjoushinta 105,00 € Normaali hinta 209,00 €
 6. Apupöytä Ferris Toimitusaika 10 viikkoa

  Alkaen 107,00 € Normaali hinta 195,00 €

6 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
Näkymä Ruudukko Luettelo
Sivupöytä

Olohuoneen sisutuksessa hyvin valittu sivupöytä voi auttaa korostamaan tyyliä. Sivupöydät ovat erinomainen paikka koristeille ja huonekasveille, mutta ne toimivat myös paikkana kaukosäätimelle tai kirjalle. Oikeanlaisen sivupöydän löytäminen on todella helppoa, mutta muutama yksityiskohta kannattaa ottaa huomioon ennen pöydän hankkimista. Oleellisimpia asioita ovat koko, muoto ja väri.


Sivupöydän koko

Sohvan viereen laitettavat pöydät tulevat monessa eri koossa. Suosituimpia ovat pienet sivupöydät, mikä käy järkeen, koska sivupöytien tarkoitus on olla vain pieni koroste huoneessa. Pieni sivupöytä on myös todella käytännöllinen, eikä se vie paljon tilaa.


Sivupöydän muoto

Päätettyäsi pöydän koon, on aika miettiä sen muotoa. Pyöreät sivupöydät ovat suosituimpia, koska pöydän suunnalla on enemmän vaihtoehtoja. Pyöreät pöydät sopivat myös hyvin ahtaisiin nurkkiin, jotka olisi muuten vaikea täyttää. Jos etsit jotain kulmikkaampaa, kapea pöytä on myös hyvä vaihtoehto.


Sivupöydän väri

Viimeiseksi tulee valita sivupöydän väri. Minimalistinen ja moderni tyyli on suosittua, joten valkoinen sivupöytä on hyvä valinta. Tämän lisäksi pöydän väri sopii yhteen melkein minkä tahansa ympäristön kanssa. Valkoiset pöydät luovat kontrastia tummiin huoneisiin ja istuvat hyvin kirkkaisiin tiloihin. On tietysti muitakin värejä, kuten sininen ja punainen, jotka ovat hyviä valintoja värin lisäämiseksi.