Sohvapöydät

6 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
Näkymä Ruudukko Luettelo
 1. Pyöreä sohvapöytä Albion

  Alkaen 377,00 €
 2. Sohvapöytä Barnaby

  Alkaen 179,00 € Normaali hinta 359,00 €
 3. Sohvapöytä Buck

  Alkaen 460,00 € Normaali hinta 919,00 €
 4. Sohvapöytä Brye

  Alkaen 333,00 € Normaali hinta 665,00 €
 5. Sohvapöytä Bobb

  Alkaen 115,00 € Normaali hinta 231,00 €
 6. Sohvapöytä Bary

  Alkaen 138,00 € Normaali hinta 276,00 €

6 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
Näkymä Ruudukko Luettelo
Sohvapöydät

Sohvapöytä on yksi aliarvostetuimmista esineistä olohuoneessa. Jokainen kuvittelee voivansa elää ilman kahvipöytää, kunnes he huomaavat etsivänsä paikkaa juomalleen. Kahvipöytiä on tusinoittain erilaisia, esimerkiksi perinteisiä puisia kahvipöytiä, supermoderneja kromisia ja lasisia kahvipöytiä ja kaikkea mahdollista niiden väliltä. Vaihtoehtoja löytyy uniikeista kolmiomallisista kahvipöydistä aina pieniin mustiin ja kromisiin pöytiin. Hyvin tehdyt kahvipöydät ovat tyylikkäitä ja käytännöllisiä. Niissä on tarpeeksi tilaa ja kestävyyttä kaikista vaativimmillekin käyttäjille.

Huoneeseen soppivan sohvapöydän löytäminen

Sohvapöytää valittaessa ensimmäinen asia on muoto. Pyöreät pöydät ovat hyviä pitämään kaikki huoneessa ja pöydän ulottuvilla. Kulmikkaat pöydät sopivat parhaiten sohvien kanssa ja harvinaisemmat muodot kuten soikiot ja kolmiot käyvät kaikille istuimille huoneessa.

Pyöreä ja moderni kahvipöytä on oiva hankita mukavaan ja tiiviiseen aulatilaan. Kulmikas pöytä tummalla pinnalla, aivan kuten moderni espressokone, sopii parhaiten suurempiin ja rentoihin tiloihin.

Älä unohda ajatella kokoa! Kookkaat pöydät sopivat parhaiten suuriin huoneisiin, joissa huonekalujen mittasuhteiden pitää olla suurempia. Kannattaa myös yrittää koordinoida kahvipöytä sopimaan sivupöytien kanssa, jos tilaa vain riittää. Valitse tilaa säästävä kahvipöytä asuntoosi, jos tarvitset jotain vähän pienempää.