Tilanjakajat

1 tuote

Aseta laskevaan järjestykseen
Näkymä Ruudukko Luettelo
  1. Taitettava tilanjakaja Cypress sininen puu,muovi Toimitusaika 10 viikkoa

    Alkaen 288,00 €

    Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

1 tuote

Aseta laskevaan järjestykseen
Näkymä Ruudukko Luettelo

Tilanjakajat ovat käteviä ja tyylikkäitä ratkaisuja, kun haluat luoda kotiisi tai toimistoosi erilaisia tiloja ja tunnelmia. Tilanjakajat voivat olla kiinteitä tai liikuteltavia, läpinäkyviä tai peittäviä, yksinkertaisia tai koristeellisia. Tilanjakajien avulla voit esimerkiksi:


Tilanjakajia on monenlaisia ja eri materiaaleista valmistettuja. Voit valita tilanjakajan, joka sopii omaan tyyliisi ja tarpeisiisi. Tässä muutamia esimerkkejä erilaisista tilanjakajista:


Sermit ovat taittuvia tilanjakajia, jotka ovat helppoja siirtää ja säilyttää. Sermit voivat olla puuta, metallia, kangasta tai rottinkia. Sermit sopivat hyvin silloin, kun haluat luoda väliaikaisen tilanjakajan tai vaihtaa tilan ilmettä helposti. Sermit voivat olla myös koristeellisia ja tuoda väriä ja kuviota sisustukseen.


Hyllyt ovat toimivia tilanjakajia, sillä ne tarjoavat samalla myös säilytystilaa ja näyttelytilaa. Hyllyt voivat olla avoimia tai suljettuja, korkeita tai matalia, leveitä tai kapeita. Hyllyt sopivat hyvin silloin, kun haluat jakaa tilan selkeästi kahteen osaan ja pitää tavarat järjestyksessä. Hyllyt voivat olla myös värikkäitä ja tuoda kontrastia sisustukseen.


Verhot ovat pehmeitä ja kevyitä tilanjakajia, jotka ovat helppoja kiinnittää ja vaihtaa. Verhot voivat olla kankaita, naruja, helmiä tai muita materiaaleja. Verhot sopivat hyvin silloin, kun haluat luoda tilaan intiimiä ja kodikasta tunnelmaa ja pehmentää akustiikkaa. Verhot voivat olla myös kuviollisia ja tuoda eloa sisustukseen.


Lasiset tilanjakajat ovat moderneja ja tyylikkäitä ratkaisuja, jotka antavat valon kulkea läpi ja luovat avaruuden tuntua. Lasiset tilanjakajat voivat olla kiinteitä tai liukuovia, kirkkaita tai himmeitä, yksivärisiä tai kuvioituja. Lasiset tilanjakajat sopivat hyvin silloin, kun haluat jakaa tilan selkeästi mutta säilyttää avoimuuden ja valoisuuden. Lasiset tilanjakajat voivat olla myös minimalistisia ja tuoda raikkautta sisustukseen.