Lastentarvikkeet

7 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
Näkymä Ruudukko Luettelo
 1. Yhdistelmävaunut 3-in-1 ElmaPram Boston Toimitusaika 1-2 viikkoa

  Rating:
  96%
  Alkaen 399,00 € Normaali hinta 500,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 2. Yhdistelmävaunut 3-in-1 ElmaPram Urbano Toimitusaika 1-2 viikkoa

  Rating:
  100%
  Alkaen 330,00 € Normaali hinta 399,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 3. Leikkikehä Jiminy Toimitusaika 10 viikkoa

  Alkaen 383,00 € Normaali hinta 767,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 4. Leikkikehä Drizella Toimitusaika 10 viikkoa

  Alkaen 383,00 € Normaali hinta 767,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 5. Leikkikehä Giselle monivärinen Toimitusaika 10 viikkoa

  Tarjoushinta 396,00 € Normaali hinta 792,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 6. Leikkikehä Moana sininen Toimitusaika 10 viikkoa

  Tarjoushinta 332,00 € Normaali hinta 664,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 7. Yhdistelmävaunut 3-in-1 + turvakaukalo ElmaPram Montano Toimitusaika 6 viikkoa

  Alkaen 319,00 € Normaali hinta 500,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

7 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
Näkymä Ruudukko Luettelo

Lastentarvikkeet ovat tuotteita, jotka helpottavat lapsen hoitoa ja vanhemmuutta. Lastentarvikkeita ovat esimerkiksi lastenvaunut ja -rattaat, turvaistuimet, imetys- ja kantamistuotteet, vauvalelut sekä monet muut vauvantarvikkeet. Lastentarvikkeiden valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota tuotteiden laatuun, turvallisuuteen, ekologisuuteen ja käytännöllisyyteen.


Lastenvaunut ja -rattaat ovat välttämättömiä liikkumisen apuvälineitä lapsiperheille. Lastenvaunuissa lapsi voi nukkua mukavasti ulkoilmassa, kun taas lastenrattaat sopivat paremmin istumaan oppineille lapsille. Lastenvaunuja ja -rattaita on erilaisia malleja ja tyylejä, joten jokaiselle löytyy varmasti sopiva vaihtoehto. Lastenvaunuja ja -rattaita kannattaa vertailla esimerkiksi koon, painon, kantavuuden, kääntyvyyden, säädettävyyden ja lisävarusteiden perusteella.


Turvaistuin on lapselle mukava ja turvallinen istuin autoillessa. Turvaistuin suojaa lasta törmäyksiltä ja vähentää loukkaantumisriskiä. Turvaistuimia on eri kokoisia ja mallisia lapsen iän ja painon mukaan. Turvaistuimen valinnassa tulee ottaa huomioon istuimen sopivuus autoon, lapsen kasvuvaraa, istuimen asennustapaa ja turvallisuustestien tuloksia.


Imetys- ja kantamistuotteet ovat tuotteita, jotka tukevat äidin ja lapsen välistä sidettä. Imetystuotteita ovat esimerkiksi imetysliivit, imetystyynyt, imetyssuojat ja rintapumput. Kantamistuotteita ovat esimerkiksi kantoreput, kantoliinat ja kantopussit. Imetys- ja kantamistuotteiden valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota tuotteiden mukavuuteen, ergonomiaan, materiaaliin ja helppokäyttöisyyteen.


Vauvalelut ovat leluja, jotka on suunniteltu erityisesti vauvoille. Vauvalelut stimuloivat vauvan aisteja, kehittävät vauvan motoriikkaa ja kognitiivisia taitoja sekä tuovat iloa vauvan arkeen. Vauvaleluja ovat esimerkiksi purulelut, helistimet, pehmolelut, unirievut ja musiikkilelut. Vauvalelujen valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota lelujen turvallisuuteen, laatuun, värikkyyteen ja äänimaailmaan.


Muita lastentarvikkeita ovat esimerkiksi ruokailu- ja hygieniatarvikkeet, kylpyammeet, syöttötuolit, hoitopöydät ja kodin turvallisuustuotteet. Nämä tuotteet helpottavat lapsen ruokkimista, pesemistä, vaipanvaihtoa ja leikkimistä sekä ehkäisevät tapaturmia kotona. Muita lastentarvikkeita valittaessa kannattaa kiinnittää huomiota tuotteiden toimivuuteen, kestävyyteen, siisteyteen ja sopivuuteen kotiin.