Ruokailuvälineet

1 tuote

Aseta laskevaan järjestykseen
Näkymä Ruudukko Luettelo
  1. Ruokailuvälinesetti Emily 24 osaa Toimitusaika 10 viikkoa

    Alkaen 156,00 € Normaali hinta 281,00 €

    Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

1 tuote

Aseta laskevaan järjestykseen
Näkymä Ruudukko Luettelo

Ruokailuvälineet ovat tärkeä osa jokaisen keittiön varustusta. Ne eivät ainoastaan auta sinua nauttimaan ruoastasi, vaan myös luovat tunnelmaa ja ilmettä kattaukseesi. Ruokailuvälineitä on monenlaisia ja eri tilanteisiin sopivia, joten kannattaa valita sellaiset, jotka vastaavat omaa makua ja tarpeita.


Yleisimpiä ruokailuvälineitä ovat haarukka, veitsi, lusikka ja leipäveitsi. Näitä käytetään useimmissa aterioissa, ja niitä on hyvä olla riittävästi kaikille ruokailijoille. Haarukka ja veitsi ovat yleensä oikealla kädellä, ja lusikka vasemmalla. Leipäveitsi on leivän vieressä lautasen vasemmalla puolella. Ruokailuvälineet asetetaan lautasen ympärille siten, että uloimmat ovat ensimmäisen ruokalajin välineet, ja sisemmät seuraavien. Jälkiruuan välineet ovat lautasen yläpuolella.


Ruokailuvälineiden materiaali vaikuttaa niiden ulkonäköön, kestävyyteen ja hoitoon. Yleisimpiä materiaaleja ovat ruostumaton teräs, hopea, kulta ja puu. Ruostumaton teräs on helppohoitoinen ja edullinen vaihtoehto, joka sopii arkeen ja juhlaan. Hopea on arvokas ja kaunis materiaali, joka vaatii kiillotusta ja huolellista säilytystä. Kulta on ylellinen ja näyttävä materiaali, joka antaa kattaukselle loistoa. Puu on luonnonmukainen ja lämmin materiaali, joka sopii erityisesti rentoihin tilaisuuksiin.


Ruokailuvälineiden muotoilu ja tyyli heijastavat omaa persoonallisuutta ja makua. Voit valita klassisia tai moderneja malleja, yksinkertaisia tai koristeellisia yksityiskohtia, pyöreitä tai kulmikkaita muotoja. Voit myös yhdistellä erilaisia ruokailuvälineitä keskenään luodaksesi omanlaisen kattauksen. Tärkeintä on, että ruokailuvälineet ovat mukavia käyttää ja sopivat yhteen astioiden kanssa.


Ruokailuvälineet ovat siis paljon muutakin kuin vain syömisen apuvälineitä. Ne ovat osa ruokakulttuuria ja kodin sisustusta. Valitse siis sellaiset ruokailuvälineet, jotka tekevät sinut iloiseksi ja tyytyväiseksi joka kerta, kun istut pöytään.