Säilytyslaatikot

4 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
Näkymä Ruudukko Luettelo
 1. Säilytyslaatikko Chiara S-35x25x15cm / L-50x30x25cm harmaa Toimitusaika 10 viikkoa

  Alkaen 11,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 2. Säilytyslaatikko Capucine 24L-40x30x20cm / 66L-50x40x33cm / 88L-60x40x35cm harmaa Toimitusaika 10 viikkoa

  Alkaen 14,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 3. Säilytyslaatikko Sandrine, 3 kpl sarja 61.5x45.5x36.5cm, 69x51x42cm x2 / 69x51x42cm x3 sininen Toimitusaika 10 viikkoa

  Alkaen 104,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 4. Säilytyslaatikko Axelle, 3 kpl sarja S-25x19x16cm / L-36x23x24cm harmaa Toimitusaika 10 viikkoa

  Alkaen 11,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

4 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
Näkymä Ruudukko Luettelo

Säilytyslaatikot ovat käteviä ja monikäyttöisiä ratkaisuja kodin järjestyksen ylläpitämiseen. Säilytyslaatikoilla voit organisoida ja suojata tavaroita pölyltä, kosteudelta ja lialta. Säilytyslaatikoita on saatavilla eri kokoja, värejä, materiaaleja ja tyylejä, joten löydät varmasti sopivan vaihtoehdon omaan kotiisi ja tarpeisiisi.


Säilytyslaatikoilla voit säilyttää lähes mitä tahansa, kuten vaatteita, kenkiä, leluja, kirjoja, työkaluja, askartelutarvikkeita, ruokaa tai roskia. Säilytyslaatikot auttavat pitämään kodin siistinä ja tilavan tuntuisena, kun tavarat eivät ole hujan hajan. Säilytyslaatikoita voi käyttää myös sisustuselementteinä, jos valitset niille sopivan paikan ja värisävyn.


Säilytyslaatikot on usein valmistettu muovista, sillä se on kestävä, helppo puhdistaa ja edullinen materiaali. Muoviset säilytyslaatikot sopivat hyvin esimerkiksi varastoon, autotalliin tai kylpyhuoneeseen. Muovilaatikoissa on usein myös kansi, joka suojaa sisältöä entistä paremmin. Jos haluat ekologisemman vaihtoehdon, voit valita säilytyslaatikon kierrätetystä muovista tai uusiomuovista.


Myös puu on suosittu materiaali säilytyslaatikoissa, sillä se on luonnollinen, kaunis ja lämmin materiaali. Puinen säilytyslaatikko sopii hyvin esimerkiksi olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai eteiseen. Puulaatikoissa on usein myös kahvat tai pyörät, jotka helpottavat laatikon siirtämistä paikasta toiseen.


Lisäksi säilytyslaatikoita on saatavilla muista materiaaleista, kuten metallista, pahvista, kankaasta tai vesihyasintistä. Metallinen säilytyslaatikko on tukeva ja moderni vaihtoehto, joka sopii hyvin esimerkiksi toimistoon tai keittiöön. Pahvinen säilytyslaatikko on kevyt ja edullinen vaihtoehto, joka sopii hyvin esimerkiksi muuttolaatikoksi tai lastenhuoneeseen. Kankainen säilytyslaatikko on pehmeä ja mukava vaihtoehto, joka sopii hyvin esimerkiksi vaatekaappiin tai hyllylle. Vesihyasintistä punottu säilytyslaatikko on luonnonläheinen ja tyylikäs vaihtoehto, joka sopii hyvin esimerkiksi kylpyhuoneeseen tai olohuoneeseen.


Säilytyslaatikoita valitessa kannattaa huomioida muutama seikka, kuten laatikon koko, muoto, väri ja tyyli. Laatikon koon tulisi olla sopiva sekä tavaroille että niiden säilytyspaikalle. Laatikon muodon tulisi olla sellainen, että se mahtuu hyvin haluttuun tilaan ja että se on helppo pinota tai asettaa vierekkäin muiden laatikoiden kanssa. Laatikon värin tulisi sopia kodin sisustukseen ja luoda haluttua tunnelmaa. Laatikon tyylin tulisi olla sellainen, että se miellyttää silmää ja heijastaa omaa makua.


Lisäksi kannattaa miettiä, tarvitseeko laatikossa olla kansi vai ei. Kansi suojaa laatikon sisältöä paremmin ulkoisilta tekijöiltä, mutta se voi myös tehdä laatikon avaamisesta ja sulkemisesta hankalampaa. Jos haluat nähdä laatikon sisällön helposti, voit valita läpinäkyvän laatikon tai laatikon, jossa on ikkuna tai etiketti.


Säilytyslaatikoita voi ostaa monista eri paikoista, kuten rautakaupoista, kodintarvikeliikkeistä tai verkkokaupoista. Rautakaupoissa on usein laaja valikoima erilaisia muovisia säilytyslaatikoita eri kokoisina ja mallisina. Kodintarvikeliikkeissä on usein laaja valikoima erilaisia puu-, metalli-, kangas- tai vesihyasinttilaatikoita eri värisinä ja tyylisinä. Verkkokaupoissa on usein laaja valikoima erilaisia säilytyslaatikoita kaikista edellä mainituista materiaaleista ja lisäksi mahdollisuus vertailla hintoja ja toimitusaikoja.