Sohvanpäälliset

2 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
Näkymä Ruudukko Luettelo
 1. Sohvanpäällinen Quesnel 190-230cm Toimitusaika 10 viikkoa

  Alkaen 36,00 € Regular Price 65,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 2. Sohvanpäällinen Quesnel 145-185cm Toimitusaika 10 viikkoa

  Alkaen 32,00 € Regular Price 57,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

2 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
Näkymä Ruudukko Luettelo

Sohvanpäälliset

Sohvanpäälliset voivat auttaa tuomaan tyyliä ja väriä olohuoneeseesi. Kannattaa harkita päällisen materiaalia ja väriä, joka sopii muualla olohuoneessa olevaan sisustukseen. Yksi tärkeimmistä asioista on, että päällinen on helppo pitää puhtaana. Tässä muutamia asioita huomioitavaksi:

 • Materiaali: Kotitekoisilla päällisillä on erilaisia materiaaleja, joista valita. Esimerkiksi puuvilla, pellava, villa, polyesteri ja nahka. Tutustu materiaalien ominaisuuksiin, kuten vesipestävyyteen, kulutuskestävyyteen ja helppohoitoisuuteen.
 • Värit: Valitse väri, joka sopii olohuoneen sisustukseen. Yleisesti ottaen, kirkkaat ja värikkäät päälliset ovat nykyään suosittuja, mutta voit myös valita neutraaleja värejä, jotka sopivat paremmin ympäristöön.
 • Kuviot: Kuvioilla on myös tärkeä rooli päällisen valinnassa. Voit valita kuviollisen päällisen, joka sopii sisustukseen tai yksinkertaisemman päällisen, joka on yhtenäinen. On tärkeää, että päällisen kuvio ja väri sopivat yhteen.
 • Koot: Päällisen koko ja istuvuus ovat erittäin tärkeitä. Tarkista sohvasi mitat ja tutustu eri kokoihin, jotka löytyvät markkinoilta.

Tutustu sisustustarvikkeisiin ja päällisiin ennen ostamista. Esittele asiantuntijan kanssa erilaisia materiaaleja ja kuoseja, jotka sopivat tarpeisiisi. Se auttaa sinua valitsemaan oikeanlaisen sohvanpäällisen.