Lattiavalaisimet

1 tuote

Aseta laskevaan järjestykseen
Näkymä Ruudukko Luettelo
  1. Lattiavalaisin Sidney 50x168cm valkoinen Toimitusaika 1 viikko

    Special Price 150,00 € Regular Price 215,00 €

    Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

1 tuote

Aseta laskevaan järjestykseen
Näkymä Ruudukko Luettelo

Lattiavalaisimet ovat monipuolisia ja tyylikkäitä valaisimia, jotka sopivat kodin eri tiloihin. Lattiavalaisin voi olla sekä tunnelmanluoja että käytännöllinen lukuvalo, riippuen siitä, minkä tyyppisen ja mallisen valaisimen valitset. Lattiavalaisimia on saatavilla eri muotoisina, kokoisina ja värisinä, joten löydät varmasti oman makusi ja sisustuksesi mukaisen vaihtoehdon.


Lattiavalaisinta valitessa kannattaa miettiä, mihin tarkoitukseen ja tilaan se on tarkoitettu. Haluatko luoda pehmeää yleisvaloa olohuoneeseen, kohdistaa valoa tiettyyn pisteeseen tai säädellä valon voimakkuutta? Eri lattiavalaisimilla on erilaisia ominaisuuksia, jotka vaikuttavat niiden toimivuuteen ja tunnelmaan.


Esimerkiksi kaareva lattiavalaisin sopii hyvin sohvan tai nojatuolin yläpuolelle antamaan epäsuoraa valoa. Kohdevalaisin taas on kätevä lukunurkassa tai työpisteessä, kun haluat kohdistaa valon juuri sinne, missä sitä tarvitset. Himmennettävä lattiavalaisin on loistava vaihtoehto, jos haluat vaihdella valon määrää ja tunnelmaa tilanteen mukaan.


Lisäksi kannattaa huomioida lattiavalaisimen koko, muoto ja väri. Valitse sellainen lattiavalaisin, joka sopii tilaan ja ympäröivään sisustukseen. Jos haluat luoda kontrastia tai katseenvangitsijan, voit valita rohkeamman tai näyttävämmän mallin. Jos taas haluat hillitymmän tai klassisemman ilmeen, voit valita yksinkertaisemman tai neutraalimman mallin.


Netistä löydät laajan valikoiman erilaisia lattiavalaisimia ja jalkalamppuja, jotka tuovat valoa ja tyyliä kotiisi. Voit vertailla eri tuotteita ja hintoja helposti ja tilata haluamasi lattiavalaisimen kätevästi kotiinkuljetuksella. Netistä tilaaminen on myös turvallista ja helppoa, sillä useimmat verkkokaupat tarjoavat ilmaisen palautuksen ja takuun tuotteilleen.


Netistä löydät myös paljon inspiraatiota ja vinkkejä lattiavalaisimien valintaan ja sijoitteluun. Voit tutustua eri tyyleihin, väreihin ja materiaaleihin sekä nähdä, miten eri lattiavalaisimet sopivat erilaisiin tiloihin ja sisustuksiin. Näin voit löytää juuri sinulle sopivan lattiavalaisimen helposti ja nopeasti.