Pöytävalaisimet

Tuotteet 13-16 / 16

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
Näkymä Ruudukko Luettelo
 1. Pöytävalaisin Petunia 32x52cm keltainen Toimitusaika 10 viikkoa

  62,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 2. Pöytälamppu Primrose 32x53cm keltainen Toimitusaika 10 viikkoa

  62,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 3. Pöytälamppu Clyde 38x70cm keltainen Toimitusaika 10 viikkoa

  Rating:
  100%
  Tarjoushinta 90,00 € Normaali hinta 165,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 4. Pöytälamppu Jacob 30x57cm Toimitusaika 10 viikkoa

  Alkaen 95,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

Tuotteet 13-16 / 16

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
Näkymä Ruudukko Luettelo

Pöytävalaisimet ovat monikäyttöisiä valaisimia, jotka sopivat niin olohuoneeseen, makuuhuoneeseen kuin työhuoneeseenkin. Pöytävalaisin voi olla sekä käytännöllinen että kaunis sisustuselementti, joka luo haluttua tunnelmaa ja valaisee tarpeen mukaan. Pöytävalaisimia on saatavilla eri tyyleissä, väreissä, materiaaleissa ja muodoissa, joten jokaiselle löytyy varmasti sopiva vaihtoehto.


Pöytävalaisimen valintaan vaikuttavat sen käyttötarkoitus ja sijainti. Jos haluat pöytävalaisimen työpöydälle tai lukunurkkaukseen, kannattaa valita sellainen, jossa on kirkas ja suunnattava valo. Jos taas haluat pöytävalaisimen yöpöydälle tai tunnelmavaloksi olohuoneeseen, voit valita sellaisen, jossa on himmeämpi ja pehmeämpi valo. Pöytävalaisimen koko ja korkeus riippuvat myös siitä, minkälaiselle pöydälle se tulee. Pieni ja matala pöytävalaisin sopii hyvin esimerkiksi sivupöydälle tai ikkunalaudalle, kun taas isompi ja korkeampi pöytävalaisin näyttää hyvältä esimerkiksi lipaston tai kirjahyllyn päällä.


Pöytävalaisimen ulkonäköön kannattaa kiinnittää huomiota, sillä se vaikuttaa huoneen ilmeeseen ja tyyliin. Pöytävalaisimessa on yleensä kaksi osaa: lampunjalka ja varjostin. Lampunjalka voi olla esimerkiksi metallia, lasia, puuta tai keramiikkaa. Varjostin voi olla esimerkiksi kangasta, paperia tai muovia. Lampunjalassa ja varjostimessa voi olla erilaisia värejä, kuvioita ja yksityiskohtia. Voit valita pöytävalaisimen, joka sopii huoneen muuhun sisustukseen tai joka erottuu kontrastina. Voit myös vaihdella varjostimia eri tilanteisiin ja vuodenaikoihin.


Pöytävalaisimet ovat helppo tapa lisätä valoa ja tunnelmaa kotiisi. Tutustu laajaan valikoimaamme ja löydä oma suosikkisi!