Sohvat toimistoon

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Sohvat ovat loistava lisä toimiston sisustukseen, sillä ne tarjoavat mukavan ja rentouttavan paikan tauoille, kokouksille ja odotuksille. Toimistosohvat ovat myös kestäviä ja laadukkaita, joten ne sopivat hyvin julkisiin tiloihin. Valitsemalla oikeanlaisen sohvan voit luoda toimistoosi haluamasi tunnelman ja ilmeen.


Modeon valikoimasta löydät monipuolisen valikoiman sohvia eri tyyleillä, väreillä ja kokoilla. Voit valita esimerkiksi modernin ja minimalistisen Kos-sohvan, joka on saatavilla 2- tai 3-istuttavana. Kos-sohva on verhoiltu laadukkaalla kankaalla ja sen jalat ovat metallia. Kos-sohva sopii hyvin niin neuvotteluhuoneisiin kuin aulatiloihin.


Jos haluat lisätä toimistoosi väriä ja persoonallisuutta, voit valita Milano-sohvan, joka on saatavilla tummanharmaana tai vaaleanharmaana. Milano-sohva on 2-istuttava ja sen verhoilu on pehmeää samettia. Milano-sohva on tyylikäs ja mukava vaihtoehto, joka luo toimistoosi kodikkaan tunnelman.


The Hut -sohva on erityinen ja näyttävä sohva, joka muistuttaa pientä mökkiä. The Hut -sohva on verhoiltu harmaalla kankaalla ja sen sisällä on valaistus ja äänieristys. The Hut -sohva on loistava paikka vetäytyä rauhalliseen työskentelyyn tai keskusteluun. The Hut -sohva on myös helppo siirtää paikasta toiseen pyörien ansiosta.


Toimistosohvat ovat siis oiva tapa parantaa toimiston viihtyisyyttä ja toimivuutta. Tutustu Modeon laajaan sohvavalikoimaan ja löydä juuri sinun toimistoosi sopiva sohva!