TV-taso Halverson

SKU
VIVA-BEST
Alkaen 140,00 €

Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

Toimitusaika 1-2 viikkoa
TV-taso Halverson

Haluatko uudistaa olohuoneesi ilmettä ja nauttia televisiosta mukavasti? TV-taso Halverson on loistava valinta sinulle, joka arvostat tyylikkyyttä ja toimivuutta. Tämä TV-taso on valmistettu laadukkaasta kalustelevystä ja puusta, ja se kestää hyvin käyttöä ja kulutusta. TV-tason ulkomitat ovat 100x35.8x30.5cm, joten se sopii hyvin pieneenkin tilaan. TV-tasossa on kaksi avohyllyä ja kaksi vetolaatikkoa, joissa voit säilyttää esimerkiksi kaukosäätimiä, lehtiä ja muita tarvikkeita. TV-tason väri on neutraali valkoinen, joka sopii monenlaiseen sisustukseen.


TV-taso Halverson on tuote, joka vaatii kokoamisen. Pakkauksen mukana tulee selkeät ohjeet ja tarvittavat työkalut, joten kokoaminen on helppoa ja nopeaa. TV-taso Halverson on valmistettu EU:ssa, ja sen takana on tunnettu ja luotettava valmistaja LuxCasa. LuxCasa on erikoistunut korkealaatuisiin ja edullisiin huonekaluihin, jotka tuovat iloa ja mukavuutta kotiisi.


Tilaa nyt TV-taso Halverson verkkokaupastamme ja saat sen edulliseen hintaan. Toimitamme sen suoraan kotiovellesi tai lähimpään noutopisteeseen. Älä missaa tätä loistavaa tilaisuutta hankkia uusi ja upea TV-taso olohuoneeseesi!

Toimitusaika Toimitusaika 1-2 viikkoa
Materiaali kalustelevy, puu
Ulkomitat 100x35.8x30.5cm
Kokoaminen tuote on koottava
Valmistettu EU:ssa
Valmistaja LuxCasa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:TV-taso Halverson
Arviosi