Talviurheilu ja aktiviteetit

1 tuote

Aseta laskevaan järjestykseen
Näkymä Ruudukko Luettelo
  1. Kelkka Oslo kangas,puu,metalli Toimitusaika 1-2 viikkoa

    Alkaen 149,00 €

    Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

1 tuote

Aseta laskevaan järjestykseen
Näkymä Ruudukko Luettelo

Talviurheilu ja aktiviteetit ovat loistava tapa nauttia lumesta ja kylmästä säästä. Talviurheiluun kuuluu monia erilaisia lajeja, kuten hiihto, lumilautailu, luistelu, kelkkailu ja lumikenkäily. Aktiviteetteja taas voi olla esimerkiksi lumiveistos, lumisota tai lumiukon rakentaminen. Talviurheilu ja aktiviteetit tarjoavat hauskaa ja hyödyllistä liikuntaa koko perheelle.


Jos haluat harrastaa talviurheilua ja aktiviteetteja, tarvitset sopivat varusteet ja vaatteet. Varusteiden valinta riippuu siitä, mitä lajia aiot harrastaa ja millaisissa olosuhteissa. Esimerkiksi hiihtoon tarvitset sukset, sauvat, monot ja siteet, kun taas lumilautailuun tarvitset lumilaudan, kengät ja kiinnitykset. Luisteluun tarvitset luistimet ja kypärän, kelkkailuun kelkan tai liukurin ja lumikenkäilyyn lumikengät. Aktiviteetteihin taas riittää usein tavallinen talvivaatetus.


Vaatteiden valinnassa kannattaa noudattaa kerrospukeutumisen periaatetta. Kerrospukeutuminen tarkoittaa sitä, että puet useita ohuita vaatekerroksia päällekkäin. Näin voit säädellä lämpötilaa lisäämällä tai vähentämällä kerroksia tarpeen mukaan. Kerrospukeutumisessa on kolme pääkerrosta: aluskerros, välikerros ja ulkokerros.


Lisäksi tarvitset sopivat asusteet, kuten hatun, kaulaliinan, hanskat tai lapaset sekä sukat. Asusteiden valinnassa kannattaa noudattaa samaa logiikkaa kuin vaatteidenkin: valitse teknisiä materiaaleja, jotka siirtävät kosteutta pois iholta ja pitävät sinut lämpimänä. Vältä puuvillaa ja muita kosteudenimijöitä.


Talviurheilu ja aktiviteetit ovat hauskaa ajanvietettä talvisin. Kun valitset oikeat varusteet ja vaatteet, voit nauttia niistä mukavasti ja turvallisesti. Tutustu verkkokauppamme laajaan valikoimaan talviurheiluun ja aktiviteetteihin sopivia tuotteita ja tilaa omasi jo tänään!