Aurinkotuoli Bellagio

386,25 €

Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

Toimitusaika 2 viikkoa

Tervetuloa! Esittelemme sinulle ForrestDecorin valmistaman Bellagio Aurinkotuolin. Tämä kaunis ja käytännöllinen tuoli on ihanteellinen ulkokäyttöön. Bellagio-tuolin mitat ovat 62 x 37 x 200 cm, mikä takaa sen, että se sopii mihin tahansa ulkotilaan.


Bellagio Aurinkotuoli toimitetaan puolittain osina, joten voit koota sen helposti ja nopeasti. Tuote sisältää kaikki tarvittavat osat ja ohjeet, jotka tekevät kokoamisesta vaivatonta ja sujuvaa. Vain muutaman askeleen jälkeen voit rentoutua ja nauttia auringonpaisteesta uudella Bellagio-aurinkotuolilla!.


Tuotteella on 12 kuukauden takuu ForrestDecorilta, joka on tunnettu laadukkaista ja kestävistä ulkokalusteistaan. Bellagio-aurinkotuoli ei ole vain mukavaa lepoa varten, vaan myös tyylikäs lisä ulkoilma-alueellesi. Sen avulla voit luoda rentouttavan ja tyylikkään alueen nauttiaksesi kauniista päivistä ulkona.


Osta Bellagio-aurinkotuoli tänään ja tee ulkotilastasi vieläkin nautittavampi paikka. Tämän tuolin avulla voit rentoutua täysin mukavasti, nauttia auringonpaisteesta tai vain lukea kirjaa rauhassa. Älä siis missaa tätä tilaisuutta, vaan lisää Bellagio-aurinkotuoli kokoelmaasi jo tänään!

Toimitusaika Toimitusaika 2 viikkoa
Väri ei ole määritetty
Mitat 62x37x200 cm
Tarkoitettu ulkokäyttöön
Määrä 1
Kokoaminen puolittain osina
Valmistaja ForrestDecor
Takuu 12kk
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Aurinkotuoli Bellagio
Arviosi