Moottorisängyt

2 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
Näkymä Ruudukko Luettelo
  1. Moottorisänkypaketti Sorina 160-180 Toimitusaika 4 viikkoa

    Alkaen 2 900,00 €

    Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

  2. Moottorisänkypaketti Astrid 160-180 Toimitusaika 4 viikkoa

    Alkaen 2 600,00 €

    Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

2 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
Näkymä Ruudukko Luettelo
Moottorisängyt (säädettävät sängyt)

Säädettävät sängyt mahdollistavat helpon pääsyn sänkyyn ja siitä ylös, sekä tekevät makaamisesta mahdollisimman mukavaa. Voit säätää sänkyä helposti yksinkertaisilla napeilla, joilla voit säätää tiettyjä osia sängyssä.

Säädettävät sänkykoot

Vaihtoehtoina on  pieni yksittäinen, yksittäinen, pieni tupla, tupla, kuningas, tai super kuningaskoko säädettävät sängyt. Tämä tarkoittaa sitä, että sänkysi tarjoaa ennennäkemätöntä mukavuutta moneksi vuodeksi, riippumatta huoneesi koosta.
Jotkin leveämmistä sängyistä, jotka sopivat kahdelle ihmiselle, voidaan jakaa kahdeksi erilliseksi patjaksi. Tämä avulla yhtä puolta voidaan säätää erillisesti toiseen puoleen verrattuna. Jos partnerillasi on siis selkävaivoja tai muita liikuntaongelmia, hän voi säätää omaa puoltaan häiritsemättä sinua.

Säädettävien sänkyjen edut

Nukkumalla loivassa mäessä ja polvien ollessa korkeammalla saat tuettua selkärangan luonnollista muotoa, lievitettyä painepisteitä ja pidettyä lihaksesi rentoina. Vanhempien ihmisten elämää voidaan myös helpottaa säädettävillä sängyillä. Ajan kuluessa lihaksemme jäykistyvät ja monille sängystä nouseminen voi tuottaa ongelmia. Säädettävä sänky auttaa sinut istuma-asentoon, jonka kautta pääset helposti ylös sängystä.

Säädettävät patjat

Sänkyjen patjat koostuvat joko jousista tai muistivaahdosta, joista molemmat sopivat hyvin nivelkivuista kärsiville. Jousipatjoissa jokainen jousi on omassa taskussaan ja ne toimivat itsenäisesti reagoiden kehosi muotoihin. Nämä patjat levittävät painosi tasaisesti vähentäen painetta nivelillesi ja tarjoten erinomaista tukea. Muistivahasta tehdyt patjat muotoutuvat kehosi mukaan ja ne muuttuvat ihanan pehmeäksi. Tämä on ideaalinen vaihtoehto niille, jotka eivät tarvitse niin suurta tukea selälle, mutta haluavat silti säädettävän sängyn.