Matkalaukut

9 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
Näkymä Ruudukko Luettelo
 1. Matkalaukku Tucson kangas Toimitusaika 1 viikko

  Alkaen 39,00 € Normaali hinta 88,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 2. Matkalaukku Colorado muovi Toimitusaika 1 viikko

  Alkaen 140,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 3. Matkalaukku NewYork muovi Toimitusaika 10 viikkoa

  Alkaen 127,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 4. Matkalaukku Yogi muovi Toimitusaika 10 viikkoa

  Alkaen 146,00 € Normaali hinta 292,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 5. Matkalaukku Virginia kangas Toimitusaika 10 viikkoa

  Alkaen 96,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 6. Matkalaukku Oakland musta kangas Toimitusaika 10 viikkoa

  Tarjoushinta 121,00 € Normaali hinta 241,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 7. Matkalaukku Honolulu musta kangas Toimitusaika 10 viikkoa

  Tarjoushinta 109,00 € Normaali hinta 218,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 8. Matkalaukku Milwaukee musta kangas Toimitusaika 10 viikkoa

  Tarjoushinta 223,00 € Normaali hinta 446,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 9. Matkalaukku Pittsburgh keinonahka Toimitusaika 10 viikkoa

  Alkaen 197,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

9 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
Näkymä Ruudukko Luettelo

Matkalaukku on tärkeä osa matkustamista. Se pitää sisällään kaiken tarvittavan, ja sen tulee olla kestävä, käytännöllinen ja helppo kuljettaa. Matkalaukkuja on monenlaisia, kokoisia ja värisiä, joten jokaiselle löytyy varmasti sopiva vaihtoehto. Tässä tekstissä kerromme, mitä kannattaa ottaa huomioon matkalaukkua valitessa.


Ensimmäinen kysymys on, minkä kokoinen matkalaukku tarvitset. Jos matkustat usein lentokoneella, kannattaa hankkia lentolaukku eli käsimatkatavarakokoinen laukku. Lentolaukun etu on, että voit ottaa sen mukaasi lentokoneen matkustamoon ja välttää ruumaan menevien laukkujen maksut ja jonot. Lentolaukun koko on yleensä noin 55 x 40 x 20 cm ja paino noin 2-3 kg. Lentolaukkuun mahtuu yleensä riittävästi tavaraa lyhyelle matkalle tai kevyelle pakkaajalle.


Jos taas tarvitset enemmän tilaa tai matkustat pidemmäksi aikaa, kannattaa valita iso matkalaukku. Iso matkalaukku on yleensä noin 70-80 cm korkea ja painaa noin 4-5 kg. Isoon matkalaukkuun mahtuu paljon tavaraa, mutta se täytyy myös kirjata ruumaan lentokentällä ja noutaa matkatavarahihnalta perillä. Isossa matkalaukussa on hyvä olla lukko tai hihna turvallisuuden lisäämiseksi.


Toinen kysymys on, haluatko kovan vai pehmeän matkalaukun. Kova matkalaukku on yleensä valmistettu muovista tai metallista ja se suojaa sisältöä paremmin kolhuilta ja kosteudelta. Kova matkalaukku on myös helpompi pitää puhtaana ja siistinä. Kova matkalaukku sopii erityisesti arvokkaalle tai hauraalle tavaroille tai pitkille ja vaativille matkoille.


Pehmeä matkalaukku on yleensä valmistettu kankaasta tai nahasta ja se on joustavampi ja kevyempi kuin kova matkalaukku. Pehmeä matkalaukku mahdollistaa pakkaamisen joustavammin ja usein siinä on myös ulkoisia taskuja lisäsäilytystilaa varten. Pehmeä matkalaukku sopii erityisesti lyhyille tai kevyille matkoille tai sellaisille tavaroille, jotka eivät ole herkkiä vaurioitumaan.


Kolmas kysymys on, haluatko pyörät matkalaukkuusi vai et. Pyörät helpottavat matkalaukun kuljettamista varsinkin pitkillä välimatkoilla tai painavilla laukuilla. Pyörät voivat olla kiinteitä tai pyöriviä. Kiinteät pyörät liikkuvat vain yhteen suuntaan, kun taas pyörivät pyörät mahdollistavat laukun kääntämisen kaikkiin suuntiin. Pyörivät pyörät ovat kätevämmät esimerkiksi lentokentillä tai ahtaissa tiloissa.


Pyörien haittapuoli on, että ne lisäävät laukun painoa ja vievät tilaa laukun sisältä. Lisäksi pyörät voivat rikkoutua tai jäädä kiinni johonkin esteeseen. Jos valitset pyörällisen laukun, kannattaa varmistaa, että pyörät ovat laadukkaat ja kestävät. Jos taas valitset pyörättömän laukun, kannattaa varmistaa, että laukussa on mukava ja tukeva kantokahva tai olkahihna.


Lopuksi on vielä joitakin muita seikkoja, joita kannattaa huomioida matkalaukkua valitessa:


Toivottavasti tämä teksti auttoi sinua löytämään sopivan matkalaukun seuraavaa reissuasi varten!