Olohuone

Tuotteet 1-12 / 395

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
Näkymä Ruudukko Luettelo
 1. Kulmavuodesohva Carrson vuodevaatelaatikolla kangas,keinonahka Toimitusaika 1 viikko

  Alkaen 1 149,00 € Normaali hinta 1 300,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 2. Sohvaryhmä Bodin 3+2+1 kangas Toimitusaika 1 viikko

  Alkaen 955,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 3. TV-taso James beige Toimitusaika 1 viikko

  Rating:
  100%
  Tarjoushinta 699,00 € Normaali hinta 1 320,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 4. Sohvapöytä Lotte Toimitusaika 1 viikko

  Alkaen 205,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 5. Rahi Suri keinonahka,puu musta-valkoinen Toimitusaika 1 viikko

  Tarjoushinta 37,00 € Normaali hinta 74,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 6. Rahi Tally keinonahka,puu oranssi Toimitusaika 1 viikko

  Tarjoushinta 24,00 € Normaali hinta 49,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 7. Rahi Riona kulutuspinnat aito nahka ,puu Toimitusaika 1 viikko

  Alkaen 87,00 € Normaali hinta 173,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 8. Rahi Verena keinonahka,puu Toimitusaika 1 viikko

  Alkaen 28,00 € Normaali hinta 55,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 9. Seinäkaappi Zemira valkoinen Toimitusaika 1 viikko

  Tarjoushinta 183,00 € Normaali hinta 366,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 10. Sivupöytä Palmira musta Toimitusaika 1 viikko

  Tarjoushinta 259,00 € Normaali hinta 516,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 11. Apupöytä Costello Toimitusaika 1 viikko

  Alkaen 164,00 € Normaali hinta 561,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 12. Apupöytä Cormac Toimitusaika 1 viikko

  Rating:
  100%
  Alkaen 43,00 € Normaali hinta 55,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

Tuotteet 1-12 / 395

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
Näkymä Ruudukko Luettelo

Olohuone on kodin sydän, jossa vietetään aikaa perheen ja ystävien kanssa. Olohuoneen sisustus on tärkeä osa kodin tunnelmaa ja viihtyisyyttä. Olohuoneeseen voi luoda erilaisia tyylejä ja ilmeitä valitsemalla sopivia huonekaluja, tekstiilejä, valaistusta ja koristeita.


Olohuoneen huonekaluista tärkeimmät ovat sohva ja nojatuolit, jotka tarjoavat mukavan paikan istua ja rentoutua. Sohvan ja nojatuolien valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota niiden kokoon, muotoon, väriin ja materiaaliin. Sohvan ja nojatuolien tulisi sopia olohuoneen kokoonsa ja muotoonsa sekä muihin sisustuselementteihin. Sohvan ja nojatuolien väri ja materiaali vaikuttavat olohuoneen ilmeeseen: esimerkiksi tumma nahkasohva luo erilaisen tunnelman kuin vaalea kangassohva.


Olohuoneen toinen keskeinen huonekalu on sohvapöytä, joka toimii sekä käytännöllisenä että koristeellisena elementtinä. Sohvapöydän valinnassa kannattaa ottaa huomioon sen koko, korkeus, muoto ja materiaali. Sohvapöydän tulisi olla sopivan kokoinen suhteessa sohvaan ja nojatuoleihin sekä olla sopivalla korkeudella niiden kanssa. Sohvapöydän muoto voi olla pyöreä, neliö, suorakaide tai epäsäännöllinen riippuen olohuoneen tyylistä ja tilasta. Sohvapöydän materiaali voi olla puuta, lasia, metallia tai kiveä esimerkiksi.


Olohuoneeseen voi lisätä myös muita huonekaluja tarpeen ja tilan mukaan, kuten tv-taso, kirjahylly, vitriini tai lipasto. Nämä huonekalut tarjoavat säilytystilaa sekä näyttelytilaa esineille ja koristeille. Tv-tason valinnassa kannattaa huomioida tv:n koko ja sijoittelu sekä mahdolliset laitteet ja johdot. Kirjahyllyn, vitriinin tai lipaston valinnassa kannattaa miettiä mitä niissä haluaa säilyttää tai esitellä sekä niiden sopivuus olohuoneen kokoon ja tyyliin.


Olohuoneen sisustusta voi viimeistellä tekstiileillä, valaistuksella ja koristeilla. Tekstiilit tuovat olohuoneeseen pehmeyttä, lämpöä ja väriä. Tekstiileihin kuuluvat verhot, matot, tyynyt, viltit ja torkkupeitot. Verhojen valinnassa kannattaa huomioida ikkunan koko ja muoto sekä haluttu valon määrä. Maton valinnassa kannattaa huomioida sen koko, väri, kuosi ja materiaali. Maton tulisi olla sopivan kokoinen suhteessa sohvaan ja sohvapöytään sekä sopia olohuoneen värimaailmaan ja tyyliin. Tyynyjen, vilttien ja torkkupeittojen avulla voi lisätä olohuoneeseen värikkyyttä ja vaihtelua sekä luoda mukavan tunnelman.


Valaistus on tärkeä osa olohuoneen sisustusta, sillä se vaikuttaa tilan tunnelmaan ja toimivuuteen. Valaistuksen tulisi olla riittävän kirkas mutta ei liian voimakas. Valaistukseen kannattaa käyttää erilaisia valonlähteitä, kuten kattovalaisinta, lattiavalaisimia, pöytälampuja ja kynttilöitä. Kattovalaisin antaa yleisvaloa koko tilaan. Lattiavalaisimet ja pöytälamput antavat lisävaloa tarvittaessa sekä luovat tunnelmallista valoa. Kynttilät tuovat olohuoneeseen lämpöä ja romanttista tunnelmaa.


Koristeet ovat olohuoneen sisustuksen viimeinen silaus, joka tekee tilasta persoonallisen ja kodikkaan. Koristeisiin kuuluvat esimerkiksi taulut, julisteet, peilit, kellot, maljakot, kukat, kynttilänjalat, koriste-esineet ja valokuvat. Koristeiden valinnassa kannattaa noudattaa omaa makuaan ja mieltymyksiään sekä pitää mielessä olohuoneen kokonaisuus. Koristeiden avulla voi tuoda olohuoneeseen omaa persoonallisuuttaan sekä muistoja ja tarinoita.