Maljakot

Tuotteet 1-12 / 51

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
Näkymä Ruudukko Luettelo
 1. Maljakko Blasia punainen 11x22cm Toimitusaika 1 viikko

  Tarjoushinta 32,00 € Normaali hinta 57,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 2. Maljakko Barbara valkoinen 9.5x26.5cm Toimitusaika 1 viikko

  Tarjoushinta 20,00 € Normaali hinta 35,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 3. Maljakko Aveline valkoinen 14x23cm Toimitusaika 1 viikko

  Rating:
  100%
  Tarjoushinta 13,00 € Normaali hinta 18,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 4. Maljakko Edda 10x27.5cm Toimitusaika 1 viikko

  25,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 5. Maljakko Melissa keltainen 17x20.5cm Toimitusaika 1 viikko

  95,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 6. Maljakko Cammie vihreä 10x34cm Toimitusaika 10 viikkoa

  Tarjoushinta 49,00 € Normaali hinta 90,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 7. Maljakko Acidalia valkoinen 8.3x25.8cm Toimitusaika 10 viikkoa

  Tarjoushinta 15,00 € Normaali hinta 22,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 8. Maljakko Athalia valkoinen 17x39.5cm Toimitusaika 10 viikkoa

  Tarjoushinta 31,00 € Normaali hinta 54,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 9. Maljakko Albertina valkoinen 92x31cm Toimitusaika 10 viikkoa

  145,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 10. Maljakko Alfina 38x140cm Toimitusaika 10 viikkoa

  387,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 11. Maljakko Zeno 10x50cm Toimitusaika 10 viikkoa

  Rating:
  100%
  Alkaen 42,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 12. Maljakko Giu 80cm Toimitusaika 10 viikkoa

  123,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

Tuotteet 1-12 / 51

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
Näkymä Ruudukko Luettelo

Maljakot ovat kauniita ja käytännöllisiä sisustuselementtejä, jotka tuovat väriä ja elämää kotiin. Maljakot sopivat niin leikkokukille kuin viherkasveillekin, ja niitä voi yhdistellä eri kokoisina ja muotoisina ryhmiksi tai asetella yksittäin katseenvangitsijoiksi. Maljakoiden valinnassa kannattaa huomioida niiden materiaali, muoto, koko ja väri sekä se, millaisia kasveja niihin aikoo laittaa.


Maljakoiden yleisin materiaali on lasi, joka on ajaton ja tyylikäs valinta. Lasimaljakot antavat kukkien näkyä kauniisti ja heijastavat valoa. Lasimaljakkoja on saatavilla monissa eri väreissä, jotka luovat tunnelmaa ja sopivat eri vuodenaikoihin. Lasimaljakko on helppo puhdistaa ja se kestää hyvin kosteutta.


Lasi ei kuitenkaan ole ainoa vaihtoehto maljakoiden materiaaliksi. Myös keramiikka on suosittu ja monipuolinen materiaali, joka sopii erityisesti viherkasveille. Keramiikkamaljakot ovat usein lasitettuja, jolloin ne ovat vedenpitäviä ja helppohoitoisia. Keramiikkamaljakot ovat usein rouheampia ja maanläheisempiä kuin lasimaljakot, ja niissä on usein mielenkiintoisia kuvioita tai tekstuureja.


Maljakoiden muoto vaikuttaa siihen, millaisia kasveja niihin voi laittaa ja miltä ne näyttävät yhdessä. Maljakoiden muotoja on lukemattomia, mutta yleisimpiä ovat pyöreät, soikeat, kulmikkaat ja orgaaniset muodot.


Pyöreät maljakot ovat klassisia ja sopivat monenlaisille kukille. Pyöreät maljakot ovat usein leveitä ja matalia, jolloin ne antavat kukkien levitä kauniisti. Pyöreät maljakot ovat myös hyviä yhdistelemään eri kokoisia maljakoita ryhmiksi.


Soikeat maljakot ovat elegantteja ja korkeita, jolloin ne tukevat pitkävartisia kukkia. Soikeat maljakot ovat usein kapeita ja V-muotoisia, jolloin ne eivät vie paljon tilaa pöydällä tai ikkunalaudalla. Soikeat maljakot ovat myös hyviä luomaan korkeutta ja kontrastia muiden maljakoiden kanssa.


Kulmikkaat maljakot ovat moderneja ja geometrisia, jolloin ne sopivat minimalistiseen sisustukseen. Kulmikkaat maljakot ovat usein neliön- tai suorakaiteenmuotoisia, jolloin ne luovat selkeitä linjoja ja ryhtiä. Kulmikkaat maljakot ovat myös hyviä asettelemaan rinnakkain tai peräkkäin symmetrisesti.


Orgaaniset maljakot ovat luonnollisia ja persoonallisia, jolloin ne sopivat boheemiin tai skandinaaviseen sisustukseen. Orgaaniset maljakot ovat usein epäsäännöllisiä tai aaltoilevia muodoiltaan, jolloin ne luovat pehmeyttä ja liikettä. Orgaaniset maljakot ovat myös hyviä tuomaan vaihtelua ja eloa muiden maljakoiden joukkoon.


Maljakoiden koko vaikuttaa siihen, kuinka paljon tilaa ne vievät ja kuinka paljon kasveja niihin mahtuu. Maljakoiden kokoa kannattaa miettiä suhteessa siihen, mihin niitä aikoo laittaa ja millaisia kasveja niihin aikoo laittaa.


Pienet maljakot ovat söpöjä ja viehättäviä, ja niitä voi laittaa esimerkiksi kirjahyllyyn tai yöpöydälle. Pienet maljakot sopivat yksittäisille kukille tai pienille viherkasveille, kuten mehikasveille tai ilmakasveille. Pienet maljakot voi myös ripustaa roikkumaan narulla tai ketjulla.


Keskikokoiset maljakot ovat käytännöllisiä ja monipuolisia, ja niitä voi laittaa esimerkiksi ruokapöydälle tai lipastolle. Keskikokoiset maljakot sopivat pienille tai keskisuurille kukkakimpuille tai viherkasveille, kuten orkideoille tai rahapuille. Keskikokoiset maljakot voi myös asetella ryhmiksi eri muotoisten tai väristen maljakoiden kanssa.


Suuret maljakot ovat näyttäviä ja vaikuttavia, ja niitä voi laittaa esimerkiksi lattialle tai ikkunalaudalle. Suuret maljakot sopivat suurille tai runsaille kukkakimpuille tai viherkasveille, kuten palmuille tai saniaisille. Suuret maljakot voi myös käyttää yksittäisinä katseenvangitsijoina ilman kasveja.


Maljakoiden väri vaikuttaa siihen, millainen tunnelma niillä on ja miten ne sopivat sisustukseen. Maljakoiden väri kannattaa valita sen mukaan, millaisia kasveja niihin aikoo laittaa ja millaisia värejä huoneessa on muuten.


Valkoiset maljakot ovat raikkaita ja neutraaleja, jolloin ne sopivat kaikenlaisille kasveille ja kaikenlaisiin sisustustyyleihin. Valkoiset maljakot tuovat valoa ja ilmavuutta huoneeseen, mutta eivät kilpaile kasvien kanssa huomiosta.


Vihreät maljakot ovat rauhoittavia ja luonnollisia, jolloin ne sopivat erityisesti viherkasveille ja skandinaaviseen sisustukseen. Vihreät maljakot tuovat vehreyttä ja harmoniaa huoneeseen, mutta eivät ole liian voimakkaita värejä.


Punaiset maljakot ovat rohkeita ja eloisia, jolloin ne sopivat erityisesti punaisille kukille tai kontrastiväreille sekä moderniin sisustukseen. Punaiset maljakot tuovat energiaa ja lämpöä huoneeseen, mutta voivat olla liian räikeitä joissakin tiloissa.