Toimisto

Tuotteet 1-12 / 56

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
Näkymä Ruudukko Luettelo
 1. Palvelutiski Coby musta-valkoinen kalustelevy Toimitusaika 1 viikko

  Alkaen 949,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 2. Varastohylly Cade sininen metalli Toimitusaika 1 viikko

  Alkaen 189,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 3. Sähköpöytä Konrad Korkeussäädettävä Työpöytä Muistipaikalla 160x60cm kalustelevy,metalli kalustelevy,metalli Toimitusaika 10 viikkoa

  Alkaen 269,00 € Normaali hinta 550,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 4. Sähköpöytä Gustav korkeussäädettävä työpöytä muistipaikalla 120x60cm kalustelevy,metalli kalustelevy,metalli Toimitusaika 10 viikkoa

  Alkaen 229,00 € Normaali hinta 499,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 5. Neuvottelupöytä Cyrus puu kalustelevy,metalli Toimitusaika 10 viikkoa

  Alkaen 653,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 6. Neuvottelupöytä Clint musta-valkoinen kalustelevy Toimitusaika 10 viikkoa

  Alkaen 745,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 7. Neuvottelupöytä Clark ruskea kalustelevy,metalli Toimitusaika 10 viikkoa

  Alkaen 790,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 8. Neuvottelupöytä Danny puu puu,metalli Toimitusaika 10 viikkoa

  Alkaen 470,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 9. Neuvottelupöytä Carlo ruskea puu,metalli Toimitusaika 10 viikkoa

  Alkaen 897,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 10. Neuvottelupöytä Byron ruskea puu,metalli Toimitusaika 10 viikkoa

  Alkaen 610,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 11. Neuvottelupöytä Brian ruskea puu,metalli Toimitusaika 10 viikkoa

  Alkaen 772,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 12. Neuvottelupöytä Bobby musta-valkoinen puu,metalli Toimitusaika 10 viikkoa

  Alkaen 296,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

Tuotteet 1-12 / 56

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
Näkymä Ruudukko Luettelo

Toimisto on paikka, jossa työskentelemme, opiskelemme ja luomme. Toimiston sisustus ja varustelu vaikuttavat merkittävästi siihen, miten viihdymme ja suoriudumme tehtävistämme. Siksi on tärkeää valita toimistotarvikkeet huolella ja miettiä, mitä tarvitsemme arjessamme.


Tässä tekstissä esittelemme joitakin toimistotarvikkeiden kategorioita ja annamme vinkkejä niiden valintaan. Toivomme, että löydät ideoita ja inspiraatiota oman toimistosi parantamiseen.


Toimistokalusteet ovat toimiston perusta. Ne määrittävät tilan ilmeen ja tunnelman sekä vaikuttavat ergonomiaan ja mukavuuteen. Hyvät toimistokalusteet tukevat työasentoa, edistävät terveyttä ja lisäävät työtehoa.


Toimistokalusteisiin kuuluvat esimerkiksi pöydät, tuolit, hyllyt, kaapit ja laatikostot. Pöytien ja tuolien valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota niiden säädettävyyteen, kestävyyteen ja muotoiluun. Hyllyjen, kaappien ja laatikostojen avulla voi järjestää toimiston tavarat siististi ja helposti löydettäviksi.


Toimistokalusteita on saatavilla eri tyyleissä, väreissä ja materiaaleissa. Voit valita kalusteet oman makusi ja toimiston tyylin mukaan. Voit myös yhdistellä erilaisia kalusteita luodaksesi persoonallisen ja viihtyisän toimiston.


Toimistokoneet ja -laitteet ovat toimiston sydän. Ne mahdollistavat työn tekemisen tehokkaasti ja sujuvasti. Toimistokoneisiin ja -laitteisiin kuuluvat esimerkiksi tietokoneet, näytöt, näppäimistöt, hiiret, tulostimet, skannerit, kopiokoneet ja puhelimet.


Toimistokoneiden ja -laitteiden valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota niiden ominaisuuksiin, laatuun ja yhteensopivuuteen. Ominaisuuksien osalta kannattaa miettiä, mitä tarvitset työssäsi. Tarvitsetko esimerkiksi nopean ja tehokkaan tietokoneen vai riittääkö perusmalli? Tarvitsetko tulostimen, joka osaa tulostaa myös väriä ja kaksipuoleisesti vai riittääkö mustavalkoinen yksipuolinen tulostus? Tarvitsetko puhelimen, jossa on monia toimintoja vai riittääkö peruspuhelin?


Laadun osalta kannattaa valita luotettavia ja tunnettuja merkkejä, jotka tarjoavat hyvän takuun ja huollon. Yhteensopivuuden osalta kannattaa varmistaa, että koneet ja laitteet sopivat yhteen keskenään sekä toimiston verkon kanssa. Näin vältät turhat ongelmat ja häiriöt työssäsi.


Toimistotarvikkeet ovat toimiston sielu. Ne tekevät työstä helpompaa, hauskempaa ja luovempaa. Toimistotarvikkeisiin kuuluvat esimerkiksi paperit, kynät, vihkot, muistilaput, kansiot, nitojat, teipit, sakset ja leimasimet.


Toimistotarvikkeiden valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota niiden käyttötarkoitukseen, laatuun ja ulkonäköön. Käyttötarkoituksen osalta kannattaa miettiä, mitä tarvitset työssäsi. Tarvitsetko esimerkiksi erikoispaperia tai -kyniä tietyille projekteille vai riittääkö tavallinen paperi tai kynä? Tarvitsetko vihkoja tai muistilappuja muistiinpanoille vai käytätkö digitaalisia sovelluksia? Tarvitsetko kansioita tai nitojia asiakirjojen järjestämiseen vai säilytätkö ne sähköisessä muodossa?


Laadun osalta kannattaa valita kestäviä ja toimivia tuotteita, jotka eivät hajoa tai lopu kesken työn. Ulkonäön osalta kannattaa valita sellaisia tuotteita, jotka miellyttävät silmääsi ja sopivat toimiston ilmeeseen. Voit myös valita värikkäitä tai hauskoja tuotteita piristämään työpäivääsi.


Toivottavasti tämä teksti auttoi sinua saamaan käsityksen siitä, mitä toimistotarvikkeita voit hankkia oman toimistosi parantamiseksi. Muista kuitenkin, että lopullinen päätös on sinun. Valitse sellaisia tuotteita, jotka sopivat sinun tarpeisiisi, budjettiisi ja makusi mukaan.


Jos haluat tutustua tarkemmin eri toimistotarvikkeiden kategorioihin tai tilata niitä verkkokaupastamme, voit klikata alla olevia linkkejä: