Ruokapöydät

4 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
Näkymä Ruudukko Luettelo
 1. Tarjoiluvaunu Janus

  Tarjoushinta 39,00 € Normaali hinta 76,00 €
 2. Tarjoiluvaunu Dentro

  Tarjoushinta 102,00 € Normaali hinta 204,00 €
 3. Tarjoiluvaunu Alyvia

  Alkaen 110,00 €
 4. Ruokailupöytä Miles

  Tarjoushinta 88,00 € Normaali hinta 176,00 €

4 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
Näkymä Ruudukko Luettelo
Ruokapöydät

Ruokapöydät ovat tärkeä tila kodissa perheen kerääntyessä sen ympärille. Ruokapöytä kokee kaiken mahdollisen, erityiset tilaisuudet ja päivittäiset ruoat. Tämän takia ruokapöydän pitää olla kestävä ja käytännöllinen.


Uusi ruokapöytä voi virkistää tilaa ja antaa koko keittiölle aivan uuden tyylin. Lasipintaisista tasoista aina korkeisiin pöytiin sisäänrakennetuilla varastoilla, jokaiseen kotiin löytyy ruokapöytä.

Miten valita oikean kokoinen ruokapöytä

Löytääksesi oikean kokoisen pöydän, sinun on ensin arvioitava pöytää käyttävien ihmisten määrä. Hyvä sääntö on jättää 24 tuumaa tilaa jokaiselle istuimelle. Jos olet isäntänä, irrotettavalla lisäosalla varustettu pöytä voi olla kätevä vieraita varten.

Kannattaa myös huolehtia siitä, että pöytä on oikean kokoinen ruokailuhuoneeseen verrattuna. Liian suuri pöytä on vaikea kiertää, joten kannattaa jättää vähintään 36 tuumaa väliä seiniin ja oviin. 42-48 tuumaa on ideaalinen tilanne, jos tilaa on tarpeeksi. Tällä varmistat sen, että kaikki pääsevät käsiksi tuoleihin helposti. Yli 6 jalkaa huoneen reunasta saa pöytäsi näyttämään pieneltä, joten yritä välttää sitä.

Miten valinta oikean muotoinen ruokapöytä

Ruokapöydän muoto on tärkeä osa pöydän valitsemista. Yleisin muoto on nelikulmio. Kulmikkaat pöydät sopivat useimpiin huoneisiin ja niihin mahtuu helposti monta ihmistä. Soikeilla pöydillä on samat edut, mutta niiden pyöreät reunat antavat hieman erilaisen ilmeen huoneelle.

Neliön tai ympyrän muotoinen pöytä voi sopia pieneen tilaan. Molemmat näistä antavat intiimin ja kotoisan olon huoneelle. Pyöreät pöydät toimivat myös hyvinä keittiöpöytinä aamiaista varten. Näihin malleihin ei yleensä mahdu yhtä paljon ihmisiä, eli ne sopivat paremmin pienille perheille.