Yöpöydät

Tuotteet 1-12 / 56

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
Näkymä Ruudukko Luettelo
 1. Yöpöytä Ancona

  Rating:
  100%
  Tarjoushinta 169,00 € Normaali hinta 240,00 €
 2. Yöpöytä Bologna

  Tarjoushinta 45,00 € Normaali hinta 90,00 €
 3. Yöpöytä Brescia

  Tarjoushinta 35,00 € Normaali hinta 50,00 €
 4. Yöpöytä Ronda

  Tarjoushinta 39,00 € Normaali hinta 99,00 €
 5. Yöpöytä Zara

  Alkaen 39,00 € Normaali hinta 99,00 €
 6. Yöpöytä Glendale

  Alkaen 199,00 €
 7. Yöpöytä Bergamo

  Alkaen 199,00 €

Tuotteet 1-12 / 56

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
Näkymä Ruudukko Luettelo
Yöpöytä

Mikään makuuhuone ei ole täydellinen ilman luotettavaa pöytää sängyn vieressä. Yöpöydät ovat oleellisen tärkeitä: ne majoittavat herätyskellon, kirjoja ja lehtiä, sekä lampun lukemista varten. Tämän lisäksi se on hyvä varasto tavaroille, jotka haluamme kätevästi saataville. Olipa sisutuksesi sitten moderni tai perinteinen, yöpöytä on todella hyvä valinta. Onko sinulla jotain kysyttävää yöpöydistä? Tässä on joitain vastauksia:

Puu on suosituin materiaali yöpöytään: se on kestävää, pitkäikäistä ja saatavilla monilla eri tyyleillä ja väreillä. Pähkinä, koivu, kuusi, mahonki, vaahtera ja tammi ovat vain muutama esimerkki. Älä murehdi: jos et pidä pelkästä puusta, tarjolla on myös pöytiä metallisilla korosteilla ja kirkkaan vihreällä värillä niille, jotka pitävät siitä tyylistä.


Yöpöydät ovat mielenkiintoisia huonekaluja, koska ne voivat muuttaa perinteisen sisutuksen moderniksi ja tehdä modernista huoneessa klassisemman. Jos haluat pitää hauskaa, voit kokeilla sekoittaa ja sovittaa yöpöydän tyylin muuhun sisustukseen. Onko sinulla perinteinen kanooppisänky? Laita sen viereen metallinen yöpöytä. Onko sänkysi tehty trendikkäästä laminaatista? Kokeile laittaa kaksi käsintehtyä pähkinäpuupöytää sen viereen. Tai voit kokeilla hienostella ja laittaa kaksi peilillistä pöytää lisätäksesi loistetta makuuhuoneeseesi.