Lemmikin kuljetustarvikkeet

Tuotteet 1-12 / 14

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
Näkymä Ruudukko Luettelo
 1. Lemmikkilaukku Yoshi ruskea keinonahka Toimitusaika 1 viikko

  60,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 2. Autoistuin koirille tai kissoille 50x17x55cm harmaa kangas Toimitusaika 1-2 viikkoa

  59,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 3. Autoistuin koirille tai kissoille 50x17x55cm musta kangas Toimitusaika 1-2 viikkoa

  59,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 4. Kuljetushäkki Fawkes metalli,muovi Toimitusaika 10 viikkoa

  Alkaen 67,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 5. Kuljetushäkki Chipper hopea ruostumatonta terästä Toimitusaika 10 viikkoa

  Alkaen 104,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 6. Kuljetushäkki Motley kulta metalli Toimitusaika 10 viikkoa

  56,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 7. Kuljetushäkki Hedwig musta metalli Toimitusaika 10 viikkoa

  165,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 8. Kuljetushäkki Paco pinkki metalli Toimitusaika 10 viikkoa

  35,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 9. Kuljetushäkki Ozzy hopea metalli Toimitusaika 10 viikkoa

  39,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 10. Kuljetushäkki Mojo musta metalli Toimitusaika 10 viikkoa

  192,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 11. Kuljetushäkki Tango ruskea bambu Toimitusaika 10 viikkoa

  45,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 12. Kuljetushäkki Stork vihreä metalli Toimitusaika 10 viikkoa

  40,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

Tuotteet 1-12 / 14

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
Näkymä Ruudukko Luettelo

Lemmikin kuljetustarvikkeet ovat tärkeitä, kun haluat matkustaa lemmikkisi kanssa turvallisesti ja mukavasti. Lemmikin kuljetustarvikkeita ovat esimerkiksi kuljetusboksit, kantolaukut, metalli- ja kangashäkit, autoistuimet, turvavaljaat ja pedit. Valitse lemmikillesi sopiva kuljetustarvike sen koon, painon, luonteen ja matkan pituuden mukaan.


Kuljetusboksit ja -korit ovat hyviä vaihtoehtoja, kun haluat kuljettaa lemmikkiäsi autossa, junassa tai lentokoneessa. Kuljetusboksit ja -korit suojaavat lemmikkiäsi ulkoisilta ärsykkeiltä ja antavat sille oman rauhallisen tilan. Kuljetusboksit ja -korit ovat yleensä valmistettu kestävästä muovista tai metallista, ja niissä on ilmanvaihtoaukkoja ja ovi. Kuljetusboksin tai -korin koko pitää olla sellainen, että lemmikki mahtuu seisomaan, kääntymään ja makaamaan siinä mukavasti.


Kantolaukut ovat käteviä, kun haluat pitää lemmikkiäsi lähelläsi esimerkiksi kaupungilla tai julkisissa kulkuvälineissä. Kantolaukut ovat yleensä pehmeitä ja kevyitä, ja niissä on kantohihnat tai -kahvat. Kantolaukuissa on usein myös taskuja lemmikin tarvikkeille, kuten vesipullolle tai herkuille. Kantolaukun koko pitää olla sellainen, että lemmikki mahtuu istumaan tai makaamaan siinä mukavasti.


Metalli- ja kangashäkit ovat hyödyllisiä, kun haluat antaa lemmikillesi oman tilan kotona tai matkalla. Metalli- ja kangashäkit ovat yleensä taitettavia ja helppoja koota ja purkaa. Metallihäkit ovat tukevia ja kestäviä, mutta myös painavia. Kangashäkit ovat kevyitä ja pehmeitä, mutta eivät ehkä sovi kovin aktiivisille tai pureville lemmikeille. Metalli- ja kangashäkin koko pitää olla sellainen, että lemmikki mahtuu seisomaan, kääntymään ja makaamaan siinä mukavasti.


Autoistuimet ovat loistavia, kun haluat kuljettaa pientä lemmikkiäsi autossa turvallisesti ja näköyhteydessäsi. Autoistuimet kiinnitetään auton istuimeen joko turvavyöllä tai hihnalla. Autoistuimissa on yleensä pehmusteet, reunat ja turvavyö lemmikille. Autoistuimen koko pitää olla sellainen, että lemmikki mahtuu istumaan tai makaamaan siinä mukavasti.


Turvavaljaat ovat välttämättömiä, kun haluat kuljettaa isompaa lemmikkiäsi autossa turvallisesti. Turvavaljaat kiinnitetään lemmikin rintaan ja selkään sekä auton turvavyöhön tai kiinnityspisteeseen. Turvavaljaat estävät lemmikkiä liikkumasta vapaasti autossa ja suojaavat sitä törmäyksiltä. Turvavaljaiden koko pitää olla sellainen, että ne istuvat lemmikille hyvin eivätkä hankaa tai purista sitä.


Pedit ovat tärkeitä, kun haluat antaa lemmikillesi mukavan paikan levätä matkan aikana tai perillä. Pedit voivat olla joko erillisiä tai kiinnittyviä kuljetustarvikkeisiin. Pedit ovat yleensä pehmeitä ja lämpimiä, ja niissä on irrotettava päällinen. Pedin koko pitää olla sellainen, että lemmikki mahtuu makaamaan siinä mukavasti.