Hierontatuolit

1 tuote

Aseta laskevaan järjestykseen
Näkymä Ruudukko Luettelo
  1. Hierontatuoli NordNova Shiatsu Lux zero gravity ja lämmitystoiminto tekniikalla Toimitusaika 1 viikko

    Rating:
    100%
    Tarjoushinta 1 169,00 € Normaali hinta 2 500,00 €

    Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

1 tuote

Aseta laskevaan järjestykseen
Näkymä Ruudukko Luettelo
Hierontatuoli

Jos olet päättänyt hankkia tuolin, joka antaa terapeuttista rentoutusta, valitse varmasti paras hierova tuoli, joka auttaa kipupisteisiisi. Tiedät varmaan jo monista hierovan tuolin hyödyistä, kuten stressin vähennys, parempi verenkierto, vähemmän selkäkipua, parempi uni, nopeampi palautuminen ja yleinen hyvinvointi. Hierovat tuolit sisältävät monia erilaisia toimintoja ja niissä on moottorit sekä sähköiset hierojat.

Hierontatuoleja on tusinoittain erilaisia, mukaan lukien; 4-suuntainen hierova tuoli, hierova lepotuoli, infrapunalämpöinen terapiatuoli, keinuva, shiatsu, painava, akupaine, ilma, kompressio, sormihieronta, pitävä, pyörivä, Ruotsalainen ja hierova. Kehosi kiittää sinua! Jotkin robottituolit ovat niin henkilökohtaisia ja korkealaatuisia, että ihmiset pitävät niitä hierojaa parempina.

Useimmissa hierovissa tuoleissa on ohjain tai nappi hierontatoiminnon voimakkuuden ohjaamiseksi. Voit esimerkiksi haluta voimakkaan selkähieronnan. Vaikka tarjolla on monenlaisia hierovia tuoleja, kaikissa niistä ei ole välttämättä selkähierontaa juuri haluamallasi teholla. Saatat myös löytää hierovan lepotuolin. Ajattele kaikkia ongelmia selässäsi, kaulassasi, käsissäsi, päässäsi ja jaloissasi, niin on paljon helpompaa valita minkälainen tuoli sopii parhaiten sinulle.

Toisissa tuoleissa on ehkä hierontatoimintoja, mutta vain koko kehoon keskittyneet hierontatuolit voivat helpottaa koko kehoa ja antaa rentoutumista urheilun tai pitkän työviikon jälkeen. Kaikki myytävät hierontatuolit eivät ole samanlaisia, jotkut keskittyvät vain jalkoihin ja toiset taas selkään.