Lelut ja pelit

6 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
Näkymä Ruudukko Luettelo
 1. Hustler Kokoontaitettava Biljardipöytä + Pingispöytä + Tarvikkeet sarja Toimitusaika 1 viikko

  Alkaen 1 149,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 2. Cascades Air Hockey / ilmakiekkopeli + varusteet musta-valkoinen mdf,PVC Toimitusaika 10 viikkoa

  499,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 3. Atomic Pöytäjalkapallo + tarvikkeet ruskea Toimitusaika 10 viikkoa

  379,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 4. Snooker Kokoontaitettava pöytäjalkapallo + tarvikkeet musta Toimitusaika 10 viikkoa

  390,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 5. Spartan 3-in-1 biljardipöytä / ilmakiekko / pingis 7ft pelipöytä Toimitusaika 10 viikkoa

  1 299,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 6. Barrington Biljardipöytä + Pingispöytä + tarvikkeet sarja Toimitusaika 10 viikkoa

  Alkaen 1 149,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

6 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
Näkymä Ruudukko Luettelo

Lelut ovat lapsille tärkeitä välineitä oppimiseen, luovuuteen ja hauskanpitoon. Lelut voivat olla monenlaisia, kuten nukkeja, pehmoleluja, rakennussarjoja, palapelejä, autoja, junia ja paljon muuta. Lelujen valintaan vaikuttavat lapsen ikä, kiinnostuksen kohteet ja taidot. Tässä on joitakin vinkkejä eri tyyppisten lelujen hyödyistä ja ominaisuuksista.


Nuket ja pehmolelut ovat leluja, jotka edistävät lapsen sosiaalisia ja tunnetaitoja. Nuket ja pehmolelut voivat olla lapselle ystäviä, joiden kanssa hän voi jutella, leikkiä roolileikkejä ja hoivata. Nuket ja pehmolelut voivat olla myös lohduttavia ja turvallisia kumppaneita lapselle. Nuket ja pehmolelut voivat olla eri kokoisia, muotoisia, värejä ja materiaaleja. Nuket voivat olla esimerkiksi vauvoja, eläimiä tai satuhahmoja. Pehmolelut voivat olla esimerkiksi karhuja, koiria tai kissoja.


Rakennussarjat ovat leluja, jotka kehittävät lapsen loogista ajattelua, hahmotuskykyä ja motoriikkaa. Rakennussarjat koostuvat erilaisista osista, joita lapsi voi yhdistellä eri tavoin luodakseen omia rakennelmiaan. Rakennussarjat voivat olla esimerkiksi legoja, duploja, meccanoja tai magneettipalikoita. Rakennussarjat voivat olla myös teemallisia, kuten avaruus-, linna- tai eläinaiheisia.


Palapelit ovat leluja, jotka haastavat lapsen keskittymiskykyä, muistia ja ongelmanratkaisutaitoja. Palapelit koostuvat useista paloista, jotka lapsi yrittää sovittaa yhteen muodostaakseen kokonaisen kuvan. Palapelit voivat olla eri vaikeustasoisia riippuen palojen määrästä ja koosta. Palapelit voivat olla esimerkiksi maisemia, eläimiä tai numeroita.


Autot ja junat ovat leluja, jotka innostavat lapsen mielikuvitusta, liikkumista ja kokeilunhalua. Autot ja junat ovat pienoismalleja todellisista kulkuneuvoista, joita lapsi voi ajaa pitkin lattiaa tai ratoja. Autot ja junat voivat olla esimerkiksi polkuautoja, radio-ohjattavia autoja, puuautoja tai veturi- ja vaunusettejä.