Sohvaryhmät

10 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
Näkymä Ruudukko Luettelo
 1. Vuodesohvaryhmä Kaja 3+1+1 kangas,keinonahka Toimitusaika 1 viikko

  Alkaen 1 399,00 € Normaali hinta 1 760,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 2. Sohvaryhmä Bellaforma 3+2 musta-harmaa kangas Toimitusaika 10 viikkoa

  699,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 3. Sohvaryhmä Bellaforma 3+2+1 musta-harmaa kangas Toimitusaika 10 viikkoa

  899,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 4. Sohvaryhmä Vivace 3+1+1 harmaa kangas Toimitusaika 10 viikkoa

  799,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 5. Sohvaryhmä Rebecca 1+2+3 kangas,puu tummanruskea Toimitusaika 10 viikkoa

  Rating:
  100%
  Tarjoushinta 2 190,00 € Normaali hinta 3 580,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 6. Vuodesohvaryhmä Elof 3+1+1 kangas,keinonahka Toimitusaika 4 viikkoa

  Alkaen 1 100,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 7. Sohvaryhmä Bodin 3+2+1 kangas Toimitusaika 4 viikkoa

  Alkaen 900,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 8. Vuodesohvaryhmä Millicent 3+1 kangas Toimitusaika 4 viikkoa

  Alkaen 1 400,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 9. Sohvaryhmä Philomena 2+1 kangas Toimitusaika 4 viikkoa

  Alkaen 955,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 10. Vuodesohvaryhmä Anika 3+1+1 keinonahka Toimitusaika 4 viikkoa

  Alkaen 1 699,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

10 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
Näkymä Ruudukko Luettelo

Sohvaryhmät ovat olohuoneen keskipisteitä, jotka tarjoavat mukavuutta ja tyyliä. Sohvaryhmä koostuu yleensä sohvasta ja yhdestä tai useammasta nojatuolista, jotka sopivat yhteen värin, muodon ja materiaalin suhteen. Sohvaryhmän valintaan vaikuttavat monet tekijät, kuten tilan koko, sisustustyyli, käyttötarkoitus ja budjetti. Tässä on muutamia vinkkejä, jotka auttavat sinua löytämään sopivan sohvaryhmän kotiisi.


Tilan koko määrittää sen, kuinka suuren sohvaryhmän voit hankkia. Jos sinulla on pieni olohuone, kannattaa valita kompakti ja siro sohvaryhmä, joka ei vie liikaa lattiatilaa. Voit myös hyödyntää kulmasohvia tai divaaneja, jotka säästävät tilaa ja luovat kodikkaan tunnelman. Jos sinulla on suuri olohuone, voit valita ison ja näyttävän sohvaryhmän, joka täyttää tilan ja tarjoaa runsaasti istumapaikkoja. Voit myös leikitellä eri muotoisilla ja kokoisilla sohvilla ja nojatuoleilla, jotka luovat mielenkiintoisen kontrastin.


Sisustustyyli vaikuttaa siihen, millaisen sohvaryhmän valitset. Jos haluat luoda modernin ja minimalistisen ilmeen, kannattaa valita sohvaryhmä, jossa on selkeät linjat, neutraalit värit ja yksinkertaiset kuviot. Voit myös valita sohvaryhmän, jossa on metallisia tai lasisia yksityiskohtia, jotka tuovat kontrastia ja kiiltoa. Jos haluat luoda klassisen ja elegantin ilmeen, kannattaa valita sohvaryhmä, jossa on kaarevat muodot, pehmeät värit ja koristeelliset kuviot. Voit myös valita sohvaryhmän, jossa on puisia tai kankaisia yksityiskohtia, jotka tuovat lämpöä ja tekstuuria.


Käyttötarkoitus määrittää sen, millaisen sohvaryhmän tarvitset. Jos käytät sohvaryhmää lähinnä rentoutumiseen ja lepäämiseen, kannattaa valita sohvaryhmä, joka on mukava ja ergonominen. Voit valita sohvaryhmän, jossa on pehmeät tyynyt, syvät istuimet ja säädettävät selkänojat. Voit myös valita sohvaryhmän, jossa on lisäominaisuuksia, kuten säilytystilaa, niskatukia tai hierontatoimintoja. Jos käytät sohvaryhmää lähinnä seurusteluun ja vieraiden vastaanottamiseen, kannattaa valita sohvaryhmä, joka on tyylikäs ja edustava. Voit valita sohvaryhmän, jossa on kiinteät tyynyt, korkeat istuimet ja suorat selkänojat. Voit myös valita sohvaryhmän, jossa on näyttäviä värejä, kuvioita tai materiaaleja.


Budjetti rajoittaa sitä, millaisen sohvaryhmän voit ostaa. Jos sinulla on pieni budjetti, kannattaa etsiä edullisia ja laadukkaita vaihtoehtoja. Voit hyödyntää alennusmyyntejä, outlet-liikkeitä tai käytettyjä huonekaluja. Voit myös valita sohvaryhmän, joka on helppo puhdistaa ja huoltaa. Jos sinulla on suuri budjetti, voit sijoittaa kalliimpiin ja kestävämpiin vaihtoehtoihin. Voit hankkia design-huonekaluja, räätälöityjä ratkaisuja tai ekologisia materiaaleja. Voit myös valita sohvaryhmän, joka on uniikki ja persoonallinen.