Työtuolit

5 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
Näkymä Ruudukko Luettelo
 1. Työtuoli Archibald Toimitusaika 10 viikkoa

  Alkaen 87,00 € Normaali hinta 116,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 2. Työtuoli Blandford Toimitusaika 10 viikkoa

  Alkaen 196,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 3. Työtuoli Clement Toimitusaika 10 viikkoa

  Alkaen 96,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 4. Työtuoli Cosmo Toimitusaika 10 viikkoa

  Alkaen 190,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 5. Työtuoli Alaric Toimitusaika 10 viikkoa

  Alkaen 120,00 € Normaali hinta 176,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

5 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
Näkymä Ruudukko Luettelo
Toimistotuoli

Tehdäksesi olosi mahdollisimman mukavaksi työskennellessäsi, tarvitset juuri oikeanlaisen tuolin. Ergonominen toimistotuoli on erinomainen keino piristää toimistoasi ja lisätäksesi mukavuutta työpäivän ajaksi.

Toimistotuolin ostamisen ominaisuudet

Valitessa oikeaa toimistotuolia, kannattaa aina pyrkiä mukavuuteen. Niskatuki, säädettävyys ja materiaali ovat kaikki tärkeitä tekijöitä, jotka vaikuttavat tuolin mukavuuteen. Vaikka mukavuuskin on tärkeää, älä myöskään unohda tyyliä. Jos tarvitset apua täydellisen tietokonetuolin löytämiseen, katso alla oleva ohje.


Ominaisuudet

Toimistotuoleja on monia erilaisia ja tuolien välillä on paljon eroja, etenkin niiden ominaisuuksissa. Ominaisuudet voivat parantaa mukavuutta, ergonomiaa tai jopa ulkonäköä.

Korkeuden säätö: Korkeuden säätäminen on tärkeää, koska pystyt itse säätämään tuolin korkeuden. Tällä voi olla suuria etuja tuolin mukavuuden parantamiseksi, koska kaikki istuvat eri tavoilla. Jos päätät olla hankkimatta tätä ominaisuutta, on hyvä tietää valmiiksi minkälainen tuoli istuu parhaiten juuri sinulle ennen ostamista.

Kääntömekanismi:  Se sopii täydellisesti ihmisille, joiden täytyy vaihtaa asentoa istuessaan usein. Se antaa myös paljon lisävaihtoehtoja tuolin käyttöön.

Selkätuki: Toimistotuolissa kannattaa olla mahdollisimman paljon tukea alaselälle. Se auttaa tukemaan alaselkääsi ja pystyt istumaan mukavasti paljon pidempään.