Työtuolit

5 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
Näkymä Ruudukko Luettelo
 1. Työtuoli Archibald

  Alkaen 87,00 € Normaali hinta 116,00 €
 2. Työtuoli Clement

  Alkaen 96,00 €
 3. Työtuoli Alaric

  Alkaen 155,00 € Normaali hinta 176,00 €
 4. Työtuoli Blandford

  Alkaen 196,00 €
 5. Työtuoli Cosmo

  Alkaen 190,00 €

5 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
Näkymä Ruudukko Luettelo
Toimistotuoli

Tehdäksesi olosi mahdollisimman mukavaksi työskennellessäsi, tarvitset juuri oikeanlaisen tuolin. Ergonominen toimistotuoli on erinomainen keino piristää toimistoasi ja lisätäksesi mukavuutta työpäivän ajaksi.

Toimistotuolin ostamisen ominaisuudet

Valitessa oikeaa toimistotuolia, kannattaa aina pyrkiä mukavuuteen. Niskatuki, säädettävyys ja materiaali ovat kaikki tärkeitä tekijöitä, jotka vaikuttavat tuolin mukavuuteen. Vaikka mukavuuskin on tärkeää, älä myöskään unohda tyyliä. Jos tarvitset apua täydellisen tietokonetuolin löytämiseen, katso alla oleva ohje.


Ominaisuudet

Toimistotuoleja on monia erilaisia ja tuolien välillä on paljon eroja, etenkin niiden ominaisuuksissa. Ominaisuudet voivat parantaa mukavuutta, ergonomiaa tai jopa ulkonäköä.

Korkeuden säätö: Korkeuden säätäminen on tärkeää, koska pystyt itse säätämään tuolin korkeuden. Tällä voi olla suuria etuja tuolin mukavuuden parantamiseksi, koska kaikki istuvat eri tavoilla. Jos päätät olla hankkimatta tätä ominaisuutta, on hyvä tietää valmiiksi minkälainen tuoli istuu parhaiten juuri sinulle ennen ostamista.

Kääntömekanismi:  Se sopii täydellisesti ihmisille, joiden täytyy vaihtaa asentoa istuessaan usein. Se antaa myös paljon lisävaihtoehtoja tuolin käyttöön.

Selkätuki: Toimistotuolissa kannattaa olla mahdollisimman paljon tukea alaselälle. Se auttaa tukemaan alaselkääsi ja pystyt istumaan mukavasti paljon pidempään.