Olohuonesarjat

3 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
Näkymä Ruudukko Luettelo
 1. TV-taso ja Kaappi setti Thorvid tammi Toimitusaika 10 viikkoa

  Tarjoushinta 499,00 € Normaali hinta 700,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 2. TV-taso Sohvapöytä ja Senkki setti Soren tammi Toimitusaika 10 viikkoa

  Tarjoushinta 539,00 € Normaali hinta 800,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 3. TV-taso Sohvapöytä ja Senkki setti Kelda puu Toimitusaika 10 viikkoa

  Tarjoushinta 499,00 € Normaali hinta 700,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

3 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
Näkymä Ruudukko Luettelo

Olohuonesarjat ovat loistava tapa uudistaa olohuoneen ilmettä ja lisätä mukavuutta ja toimivuutta. Olohuonesarjat koostuvat usein sohvasta, sohvapöydästä ja tv-tasosta, jotka sopivat yhteen tyyliltään ja väriltään. Voit myös valita olohuonesarjan, johon kuuluu lisäksi senkki, vitriini tai kirjahylly.


Olohuonesarjoja on saatavilla monenlaisia eri materiaaleista, kuten puusta, metallista ja bambusta. Puu on klassinen ja lämmin materiaali, joka luo kodikkuutta ja kestävyyttä. Metalli on moderni ja tyylikäs materiaali, joka luo ilmavuutta ja vakautta. Bambu on ekologinen ja kevyt materiaali, joka luo raikkautta ja eloisuutta.


Olohuonesarjoja on myös eri tyylejä, kuten skandinaavinen, maalaistyyli, moderni tai klassinen. Skandinaavinen tyyli on yksinkertainen ja selkeälinjainen, jossa käytetään vaaleita värejä ja luonnonmateriaaleja. Maalaistyyli on romanttinen ja viehättävä, jossa käytetään pastellivärejä ja kuvioita. Moderni tyyli on rohkea ja näyttävä, jossa käytetään tummia värejä ja kontrasteja. Klassinen tyyli on elegantti ja ajaton, jossa käytetään neutraaleja värejä ja koristeellisia yksityiskohtia.


Olohuonesarjan valinnassa kannattaa ottaa huomioon olohuoneen koko, muoto ja värimaailma. Valitse olohuonesarja, joka sopii tilaan eikä tee siitä ahdasta tai tyhjän oloista. Valitse myös olohuonesarja, joka sopii olemassa olevien kalusteiden ja tekstiilien kanssa yhteen tai luo halutun kontrastin. Voit myös lisätä olohuoneeseen mattoja, valaisimia, tyynyjä ja muita sisustuselementtejä, jotka viimeistelevät kokonaisuuden.


Olohuonesarjoja voi tilata netistä osamaksulla ja kotiinkuljetuksella. Tämä on helppo ja vaivaton tapa hankkia uudet olohuoneen kalusteet ilman suurta kertamaksua tai kuljetusongelmia. Voit valita itsellesi sopivan maksuaikataulun ja nauttia uudesta olohuoneestasi jo pian tilauksen jälkeen.