Lipastot

7 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
Näkymä Ruudukko Luettelo
 1. Lipasto Skye Toimitusaika 1 viikko

  Tarjoushinta 231,00 € Normaali hinta 462,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 2. Lipasto Gail Toimitusaika 1 viikko

  Rating:
  80%
  Tarjoushinta 353,00 € Normaali hinta 706,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 3. Lipasto Beth Toimitusaika 10 viikkoa

  Rating:
  100%
  Tarjoushinta 45,00 € Normaali hinta 90,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 4. Lipasto Aya Toimitusaika 10 viikkoa

  Alkaen 47,00 € Normaali hinta 84,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 5. Lipasto Willia Toimitusaika 10 viikkoa

  Alkaen 130,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 6. Lipasto Sima Toimitusaika 10 viikkoa

  Alkaen 40,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 7. Meikkipöytä Accogliente Toimitusaika 4 viikkoa

  192,50 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

7 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
Näkymä Ruudukko Luettelo

Lipastot ovat käytännöllisiä ja tyylikkäitä huonekaluja, jotka sopivat monenlaiseen sisustukseen ja tarjoavat lisää säilytystilaa kodin eri tiloihin. Lipastot ovat erityisen hyviä pientavaroiden, kuten avainten, latureiden, kynttilöiden tai ompelutarvikkeiden järjestämiseen. Lipastot ovat myös oivallisia laskutasoja koriste-esineille tai valaisimille.


Lipastojen valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota niiden kokoonsa, muotoonsa, materiaaliinsa ja väriinsä. Lipaston koko riippuu siitä, kuinka paljon säilytystilaa tarvitset ja kuinka paljon tilaa sinulla on käytettävissäsi. Muoto vaikuttaa lipaston ilmeeseen ja soveltuvuuteen eri tiloihin. Materiaali ja väri puolestaan määrittävät lipaston kestävyyden ja yhteensopivuuden muun sisustuksen kanssa.


Lipastoja on saatavilla monissa eri tyyleissä, kuten modernissa, maalaisromanttisessa, rustiikkisessa tai minimalistisessa. Voit valita lipaston, joka sopii kodisi yleiseen tyyliin tai luoda kontrastia erilaisella lipastolla. Lipaston vetimet ja jalat ovat myös tärkeitä yksityiskohtia, jotka luovat ilmettä ja persoonallisuutta lipastolle.


Lipastoja voi ostaa edullisesti netistä monista eri verkkokaupoista, kuten Masku.com, Stemma.fi tai Asko.fi. Näissä verkkokaupoissa on laaja valikoima erilaisia lipastoja ja laatikostoja joka makuun ja budjettiin. Voit tutustua lipastojen kuvauksiin, mittoihin, hintoihin ja arvosteluihin verkkosivuilla ja tilata lipaston helposti kotiisi. Jos haluat nähdä lipaston livenä ennen ostopäätöstä, voit myös vierailla lähimmässä myymälässä.


Lipasto on siis loistava valinta kodin säilytykseen ja sisustukseen. Lipasto luo järjestystä ja viihtyisyyttä kotiisi. Valitse lipasto, joka sopii sinun tarpeisiisi ja makusi mukaan ja nauti uudesta huonekalusta!