3 istuttavat sohvat

2 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
Näkymä Ruudukko Luettelo
 1. Moduulisohvaryhmä Modigliani 4/5 hengen, 5 osaa Toimitusaika 2 viikkoa

  Rating:
  80%
  Tarjoushinta 1 199,00 € Normaali hinta 3 650,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

 2. Vuodesohva Anders Toimitusaika 4 viikkoa

  Alkaen 1 130,00 €

  Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

2 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
Näkymä Ruudukko Luettelo
Kolmen hengen sohvat

Ihastuttavat huonekalut luovat ihastuttavan tunnelman mihin tahansa huoneeseen. Kauniisti sisustetuissa kodeissa on upeat huonekalut yhdistettynä ainutlaatuisiin sävyihin, jotka yhdessä luovat yhtenäisen tyylin. Hyvän ulkonäön lisäksi huoneen tulisi olla mukava ja kutsuva. Superior-istuimet tarjoavat erinomaisen paikan rentoutua, kysellä kuulumisia vanhoilta ystäviltä tai viihdyttää vieraita juhlien aikana.

Luo viihtyisä paikka perheen elokuvaillalle mukavilla kolmipaikkaisilla sohvilla. Käytä kolmen istuimen lepotuolia luodaksesi parhaan perhe-elokuvailta elämyksen. Nämä sohvat ovat erittäin mukavia ja niissä on rentouttavat lepotuolit. Lisää söpöjä koristetyynyjä, pehmeitä huopia ja iso sohvapöytä isoa popcornkulhoa varten!

Laita moderni silaus perinteiseen kotitoimistoon. Lisää tunnelmaa perinteiseen kotitoimistoon pellavasohvalla, jossa on vuosisadan puolivälin modernit yksityiskohdat, kuten neliön muotoiset käsinojat, monovärit ja siistit viivat. Napitus on ajatonta ja auttaa sitomaan osan perinteiseen sisustukseen. Lisää heittotyynyt sopivilla väreillä ja abstrakti seinätaide ulkoasun viimeistelemiseksi.