Aurinkotuoli Vesuvio

167,50 €

Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

Toimitusaika 2 viikkoa

Tärkein ainesosa maagiseen kesään on mukava ja tyylikäs paikka rentoutua. Tällaiseen tarpeeseen ForrestDecorin valkoinen Aurinkotuoli Vesuvio on täydellinen valinta. Sen materiaalivalinta, 100% puuvilla, takaa miellyttävän tuntuman ihoa vasten ja värinä hienostunut valkoinen tuo tyylikkyyttä ja valoa ympäröivään tilaan.


Aurinkotuoli Vesuvio toimitetaan koottuna, joten sinun ei tarvitse huolehtia kokoamisesta. Helppous ja mukavuus ovat etusijalla! Tuolin mitat ovat 62x6x200 cm, mikä tekee siitä tilavan ja mukavan. Voit vain levätä ja nauttia kesäpäivistä, samaan aikaan tuoli sopii täydellisesti ulkokäyttöön ja se kestää normaaleja sääolosuhteita.


Tämä tuotesivu kertoo yhdestä tuotteesta, mutta muista, että tuoliin on saatavana myös muita vaihtoehtoja sivustollamme. Tuotteilla on 12 kuukauden takuu, joten voit luottaa tuotteen laatuun ja kestävyyteen.


Valmistaja ForrestDecor tunnetaan korkealaatuisista ja tyylikkäistä tuotteistaan. Aurinkotuoli Vesuvio ei ole poikkeus. Se on loistava valinta jokaiseen pihapiiriin, jossa halutaan panostaa mukavuuteen ja tyyliin. Tämä tuoli tuo aurinkoisiin kesäpäiviisi ripauksen luksusta!

Toimitusaika Toimitusaika 2 viikkoa
Materiaali puuvilla
Väri valkoinen
Mitat 62x6x200 cm
Tarkoitettu ulkokäyttöön
Määrä 1
Kokoaminen toimitetaan koottuna
Valmistaja ForrestDecor
Takuu 12kk
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Aurinkotuoli Vesuvio
Arviosi