Barrington Biljardipöytä + Pingispöytä + tarvikkeet sarja

Alkaen 1 149,00 €

Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

Toimitusaika 10 viikkoa
Barrington Biljardipöytä + Pingispöytä + tarvikkeet sarja

Tervetuloa tutustumaan ForrestDecorin valmistamaan laadukkaaseen Barrington Biljardipöytä- ja Pingispöytäsarjaan, jonka väri on tyylikäs sininen. Tämä huippuluokan tuote on valmistettu vahvasta mdf-materiaalista ja PVC:stä, mikä takaa sen pitkän käyttöiän.


Biljardipöydän mitat ovat erittäin joustavat. Saatavilla on eri kokoja: 7ft- 213x122x81cm ja 8ft- 244x137x81cm. Tähän monipuoliseen tuotteeseen kuuluu kätevästi sekä pingispöytä että biljardipöytä - tarjoamme sinulle kerralla kaksi erilaista pelimahdollisuutta!


Paketissa on mukana myös 1 sarja amerikkalaisia biljardipalloja, 2 kappaletta 57" biljardimailoja, 1 biljardikolmio, 1 biljardiharja ja 2 biljardipislaa. Näitä tarvikkeita käyttämällä voit luoda mukavan ja viihdyttävän pelialustan, jonka parissa voit viettää aikaa ystävien tai perheen kanssa.


Huomaathan, että tuote on koottava. Pakkaus sisältää kaikki tarvittavat osat ja ohjeet, joten voit helposti koota biljardipöydän ja pingispöydän omassa kodissasi. Barrington Biljardipöytä + Pingispöytä on erinomainen lisä kotonasi, sillä se tuo lisää viihdettä ja hauskuutta jokaiseen peli-iltaan.

Toimitusaika Toimitusaika 10 viikkoa
Materiaali mdf, PVC
Väri sininen
Mitat 7ft- 213x122x81cm/ 8ft- 244x137x81cm
Määrä Accessories : 1set of American ball, 2pcs 57" cue, 1pcs triangle, 1pcs brush, 2pcs chalks
Kokoaminen tuote on koottava
Valmistaja ForrestDecor
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Barrington Biljardipöytä + Pingispöytä + tarvikkeet sarja
Arviosi