Hylly Aesthin

80,00 €

Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

Toimitusaika 1-2 viikkoa

Tervetuloa LuxCasa-tuotemerkkimme kanssa tutustumaan Hylly Aesthin -hyllyyn. Tämän upean valkoisen hyllyn ulkomitat ovat 80x23,6x31 cm, minkä vuoksi se sopii täydellisesti monenlaisiin tiloihin. Kompakti koko ja siro muotoilu tekevät siitä täydellisen täydennyksen moderniin kotiisi.


EU:ssa valmistettu Hylly Aesthin on huolellisesti suunniteltu ja valmistettu kestämään aikaa. Tuotteen laatu näkyy myös 12 kuukauden takuussa, joka kattaa mahdolliset valmistusvirheet.


Huomioi, että valaistus ei sisälly hintaan. Tämä mahdollistaa yksilöllisten valaisinratkaisujen luomisen, jotta voit luoda juuri itsellesi sopivan tunnelman. Hyllytoimitukseen sisältyy kaikki tarvittava kokoamiseen.


Suunnittelussa on otettu huomioon myös käytännöllisyys: tasainen ja laaja hyllypinta mahdollistaa monipuolisen käytön, joko koriste-esineiden esillepanoon tai säilytystilana.


Kokonaisuudessaan Hylly Aesthin on tyylikäs ja toimiva ratkaisu joka kotiin. Laadukkaan rakenteensa ja ajattoman valkoisen värinsä ansiosta se tuo tyylikkyyttä ja toimivuutta jokaiseen tilaan.

Toimitusaika Toimitusaika 1-2 viikkoa
Väri valkoinen
Valaistus ei sisälly hintaan
Ulkomitat 80x23,6x31 cm
Kokoaminen tuote on koottava
Takuu 12kk
Valmistettu EU:ssa
Valmistaja LuxCasa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Hylly Aesthin
Arviosi