Itseliimautuva 3d-seinäpaneeli Loic, 70x77cm -10 kpl/pak vaahtomuovi

-50%
Alkaen 53,00 € Normaali hinta 106,00 €

Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

Toimitusaika 1 viikko
Itseliimautuva 3d-seinäpaneeli Loic, 70x77cm -10 kpl/pak

Haluatko uudistaa kotisi ilmettä helposti ja edullisesti? Tutustu Loic-3d-seinäpaneeleihin, jotka antavat seinillesi upean kolmiulotteisen vaikutelman. Loic-3d-seinäpaneelit ovat itsekiinnittyviä, joten niiden asentaminen on helppoa ja nopeaa. Sinun tarvitsee vain irrottaa suojakalvo ja painaa paneeli haluamaasi kohtaan seinää. Voit leikata paneeleita sopiviksi saksilla tai veitsellä.


Loic-3d-seinäpaneelit ovat valmistettu pehmeästä ja kevyestä vaahtomuovista, joka on turvallinen ja ympäristöystävällinen materiaali. Vaahtomuovi on myös äänieristävä ja lämpöeristävä, joten se parantaa kodin viihtyisyyttä. Loic-3d-seinäpaneelit ovat saatavilla useissa eri väreissä, joten voit valita niistä juuri sinun sisustukseesi sopivan sävyn. Voit myös maalata paneeleita haluamallasi värillä tai kuviolla.


Tilaa nyt Loic-3d-seinäpaneelit ja saat 10 kpl paketin, jolla voit peittää noin 5,4 neliömetriä seinää. Paketin mitat ovat 70x77cmx5mm ja sen paino on vain 0,5 kg. Tuotteella on 12 kuukauden takuu valmistusvirheiden varalta. Valmistaja ForrestDecor on tunnettu laadukkaista ja innovatiivisista sisustustuotteistaan. Loic-3d-seinäpaneelit ovat täydellinen valinta, kun haluat luoda kotiisi modernia ja tyylikästä tunnelmaa.

Toimitusaika Toimitusaika 1 viikko
Materiaali vaahtomuovi
Väri ei ole määritetty
Mitat 70x77cmx5mm
Tarkoitettu sisäkäyttöön
Määrä 10 kpl
Kokoaminen tuote on koottava
Valmistaja ForrestDecor
Takuu 12kk
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Itseliimautuva 3d-seinäpaneeli Loic, 70x77cm -10 kpl/pak vaahtomuovi
Arviosi