Itseliimautuva 3d-seinäpaneeli Miller, 60x60cm -10 kpl/pak vaahtomuovi

-50%
Alkaen 114,00 € Normaali hinta 228,00 €

Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

Toimitusaika 10 viikkoa
Itseliimautuva 3d-seinäpaneeli Miller, 60x60cm -10 kpl/pak

Uudista kotisi ilmettä helposti ja edullisesti itsekiinnittyvillä 3d-seinäpaneeleilla. Miller-paneeleilla luot näyttävän ja modernin seinäpinnan, joka erottuu joukosta. Paneelit ovat valmistettu pehmeästä ja kevyestä vaahtomuovista, joka on helppo leikata sopivaan muotoon. Värivaihtoehtoja on useita, joten voit valita juuri sinun sisustukseesi sopivan sävyn.


Miller-paneeleiden asentaminen on nopeaa ja vaivatonta. Tarvitset vain tasaisen ja puhtaan seinän, johon painat paneelit kiinni. Ei nauloja, ruuveja tai liimaa. Paneelit ovat myös helppo irrottaa tarvittaessa. Yksi pakkaus sisältää 10 kappaletta 60x60 cm kokoisia paneeleita, joilla peität 3,6 neliömetriä seinäpintaa. Voit yhdistellä eri pakkausten paneeleita luodaksesi omanlaisesi kuvion.


Miller-paneeleilla saat paitsi kauniin, myös akustisesti miellyttävän seinän. Vaahtomuovi vaimentaa ääniä ja parantaa huoneen akustiikkaa. Paneelit sopivat erinomaisesti esimerkiksi makuu-, olo- tai työhuoneeseen. Ne ovat tarkoitettu vain sisäkäyttöön.


Tilaa nyt laadukkaat ja edulliset Miller-paneeleit ForrestDecorilta ja nauti uudesta seinästäsi. Tuotteella on 12 kuukauden takuu.

Toimitusaika Toimitusaika 10 viikkoa
Materiaali vaahtomuovi
Mitat 60x60cmx10mm
Tarkoitettu sisäkäyttöön
Määrä 10 kpl
Kokoaminen tuote on koottava
Valmistaja ForrestDecor
Takuu 12kk
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Itseliimautuva 3d-seinäpaneeli Miller, 60x60cm -10 kpl/pak vaahtomuovi
Arviosi