Itseliimautuva 3d-seinäpaneeli Rocco, 60x60cm -10 kpl/pak vaahtomuovi

-50%
Alkaen 98,00 € Normaali hinta 197,00 €

Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

Toimitusaika 10 viikkoa
Itseliimautuva 3d-seinäpaneeli Rocco, 60x60cm -10 kpl/pak

Haluatko uudistaa kotisi ilmettä helposti ja edullisesti? Tutustu ForrestDecorin itsekiinnittyviin 3d-seinäpaneeleihin, jotka antavat seinillesi uutta eloa ja syvyyttä. Rocco-malli on moderni ja tyylikäs vaihtoehto, joka sopii moneen sisustustyyliin. Voit valita useista eri väreistä sen, joka sopii parhaiten omaan makuusi ja tilaasi.


Itsekiinnittyvät 3d-seinäpaneelit ovat helppoja asentaa. Tarvitset vain puhtaan ja tasaisen seinäpinnan, johon painat paneelit kiinni. Voit leikata paneelit sopivan kokoisiksi saksilla tai veitsellä. Yksi pakkaus sisältää 10 kappaletta 60x60 cm kokoisia paneeleita, joilla voit peittää 3,6 neliömetriä seinää. Paneelit ovat valmistettu pehmeästä ja kevyestä vaahtomuovista, joka on turvallinen ja ympäristöystävällinen materiaali. Paneelit ovat myös äänieristäviä ja lämpöeristäviä, mikä lisää asumismukavuutta.


ForrestDecor on tunnettu ja luotettava valmistaja, joka tarjoaa laadukkaita ja kestäviä tuotteita sisustamiseen. Kaikilla tuotteilla on 12 kuukauden takuu. Tilaa nyt omasi ja nauti uudesta ilmeestä seinilläsi!

Toimitusaika Toimitusaika 10 viikkoa
Materiaali vaahtomuovi
Mitat 60x60cmx10mm
Tarkoitettu sisäkäyttöön
Määrä 10 kpl
Kokoaminen tuote on koottava
Valmistaja ForrestDecor
Takuu 12kk
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Itseliimautuva 3d-seinäpaneeli Rocco, 60x60cm -10 kpl/pak vaahtomuovi
Arviosi