Itseliimautuva 3d-seinäpaneeli Waldo, 69x69cm -10 kpl/pak vaahtomuovi

-50%
Alkaen 89,00 € Normaali hinta 178,00 €

Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

Toimitusaika 10 viikkoa
Itseliimautuva 3d-seinäpaneeli Waldo, 69x69cm -10 kpl/pak

Haluatko uudistaa kotisi ilmettä helposti ja edullisesti? Tutustu Waldo-3d-seinäpaneeleihin, jotka antavat seinillesi upean kolmiulotteisen vaikutelman. Waldo-seinäpaneelit ovat itsekiinnittyviä, joten niiden asentaminen on helppoa ja nopeaa. Sinun tarvitsee vain irrottaa suojapaperi ja painaa paneeli haluamaasi kohtaan seinää. Voit leikata paneeleita sopiviksi saksilla tai veitsellä.


Waldo-seinäpaneelit ovat valmistettu pehmeästä ja kevyestä vaahtomuovista, joka on turvallinen ja ympäristöystävällinen materiaali. Vaahtomuovi vaimentaa ääntä ja eristää lämpöä, mikä tekee tilasta viihtyisämmän. Waldo-seinäpaneelit sopivat sisäkäyttöön, esimerkiksi olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai lastenhuoneeseen. Voit valita useista eri väreistä sen, mikä sopii parhaiten sisustukseesi.


Tilaa nyt Waldo-seinäpaneelit ja saat 10 kpl paketin, jolla voit peittää noin 4,7 neliömetriä seinää. Paketin mitat ovat 69x69x5 cm ja paino on vain 0,5 kg. Tuotteella on 12 kuukauden takuu valmistusvirheiden varalta. Valmistaja ForrestDecor on tunnettu laadukkaista ja innovatiivisista sisustustuotteistaan. Älä odota enää, vaan tilaa Waldo-seinäpaneelit jo tänään ja tee seinistäsi taideteoksia!

Toimitusaika Toimitusaika 10 viikkoa
Materiaali vaahtomuovi
Mitat 69x69cmx5mm
Tarkoitettu sisäkäyttöön
Määrä 10 kpl
Kokoaminen tuote on koottava
Valmistaja ForrestDecor
Takuu 12kk
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Itseliimautuva 3d-seinäpaneeli Waldo, 69x69cm -10 kpl/pak vaahtomuovi
Arviosi