Kahvipöytä Artisano

120,00 €

Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

Toimitusaika 4 viikkoa

Tervetuloa tutustumaan Artisano-kahvipöytään, joka on ForrestDecor-valmistajan taidokkaasti suunnittelema tuote. Tämä kahvipöytä on erinomainen lisä mihin tahansa huoneistoon, joka vaatii tyylikästä ja toimivaa kalustusta.


Artisano-kahvipöytä on ulkomitoiltaan kompakti, 60x60x60 cm, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan pienempiin tiloihin. Se on tarpeeksi suuri pitämään juomasi, sanomalehtesi ja kaukosäätimesi helposti saatavilla, mutta samalla sopivan pieni mahtuakseen mukavasti kotisi eri tiloihin.


Tämä kahvipöytä toimitetaan puolittain osina, mikä tekee kokoamisesta helppoa ja sujuvaa. ForrestDecorin laatutakuu on voimassa 12 kuukautta, joten voit luottaa ostoksesi kestävyyteen ja laatuun.


Artisano-niminen kahvipöytä on yksinkertainen mutta tyylikäs lisä kotiisi. Sen pelkistetty muotoilu ja toimivuus tekevät siitä sopivan valinnan moderniin kotiin. Osta omasi ja koe itse sen tyylikkyys ja toiminnallisuus.


Uskomme, että Artisano-kahvipöytä tulee olemaan miellyttävä ja hyödyllinen lisä kotiisi. Nauti sen tuomasta mukavuudesta ja tyylikkyydestä.

Toimitusaika Toimitusaika 4 viikkoa
Väri ei ole määritetty
Ulkomitat 60x60x60 cm
Kokoaminen puolittain osina
Takuu 12kk
Valmistettu EU:ssa
Valmistaja LuxCasa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Kahvipöytä Artisano
Arviosi

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista