Kahvipöytä Sopra

120,00 €

Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

Toimitusaika 4 viikkoa

Tervetuloa tutustumaan laadukkaaseen ja tyylikkääseen Kahvipöytä Sopraan! Tämän pöydän on valmistanut tunnustettu ForrestDecor, joka tunnetaan sen ainutlaatuisista ja kestävistä tuotteistaan.


Kahvipöytä Sopra esittelee tyylikkään, mustan värin, joka sopii mihin tahansa sisustukseen luoden modernin ja yksinkertaisen tunnelman. Ulkomitoiltaan tämä pöytä on 60x60x60 cm, jotka tarjoavat täydelliset puitteet erilaisille tarvikkeille kuten kaukosäätimille, kirjoille tai vaikkapa kahvikupille.


Kahvipöytä Sopra tulee käyttöösi puolittain osina, joten sinulla on mahdollisuus nauttia pienen kokoamistyön tuomasta ilosta ja tyydytyksestä. Tämä osittainen kokoaminen mahdollistaa myös pöydän mukautettavuuden, kun haluat muuttaa sen sijaintia tai tilaa kotona.


Lisäksi, ForrestDecor tarjoaa tuotteelleen 12 kuukauden takuun, joten voit olla varma siitä, että investointisi tähän upeaan kahvipöytään on taattu. Vältä stressiä ja huolia, sillä ForrestDecor on sitoutunut tarjoamaan sinulle korkealaatuiset tuotteet ja poikkeuksellisen asiakaspalvelun.


Kahvipöytä Sopra on paitsi käyttötarkoitukseltaan kätevä, myös esteettisesti kaunis lisä kotisi sisustukseen. Tilaa omasi jo tänään!

Toimitusaika Toimitusaika 4 viikkoa
Väri musta
Ulkomitat 60x60x60 cm
Kokoaminen puolittain osina
Takuu 12kk
Valmistettu EU:ssa
Valmistaja LuxCasa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Kahvipöytä Sopra
Arviosi

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista