Kirjahylly Arborico

227,50 €

Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

Toimitusaika 1-2 viikkoa

Tervetuloa tutustumaan loistavaan Arborico-kirjahyllyyn, tuotemerkin LuxCasa mestariteokseen. Tämä kirjahylly on valmistettu EU:ssa korkealaatuisilla standardeilla. Sen eleganteilla mittasuhteilla, 75x160x30 cm, se sopii kiehtovasti monenlaisiin tiloihin.


Arborico-kirjahylly on musta, nostatikka eleganttisuutta ja syvyyttä sisustukseesi. Vaikuttaa pelkistävältä ja klassiselta, mutta vailla vertaa. Sen voimakas väri tekee siitä loistavan lisän jokaiseen huoneeseen, niin klassiselle kuin modernillekin.


Tämä tuote ei sisällä valaistusta, joten sinulla on vapaus lisätä omaa luovuuttasi ja persoonallisuuttasi käyttämällä erilaisia ​​valaistusvaihtoehtoja. Näin voit korostaa hyllyllä olevia esineitä tai kirjoja.


Olipa sitten kyse tietokirjoista, romaaneista, DVD-kokoelmista tai koriste-esineistä, Arborico-kirjahylly tarjoaa niille kaikille paikan. Sinun tarvitsee vain koota se, ja sen jälkeen sinulla on 12 kuukauden takuu - yksinkertaista ja turvallista!


Sijoita sisustukseesi. Investoi Arborico-kirjahyllyyn, ja tuo huoneeseesi luokkaa ja tyylitaju ammattimaisella otteella. LuxCasa ja Arborico - yhdistelmä joka kertoo tarinaa.

Toimitusaika Toimitusaika 1-2 viikkoa
Väri musta
Valaistus ei sisälly hintaan
Ulkomitat 75x160x30 cm
Kokoaminen tuote on koottava
Takuu 12kk
Valmistettu EU:ssa
Valmistaja LuxCasa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Kirjahylly Arborico
Arviosi