Kirjahylly Lumos

185,00 €

Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

Toimitusaika 1-2 viikkoa

Tervetuloa tutustumaan Lumos-kirjahyllyyn, joka on LuxCasan moderni ja tyylikäs kalusteen lisäys jokaiseen kotiin. Valkoinen väri antaa hyllylle elegantin ilmeen, joka sopii yhteen monenlaisten sisustustyylejen kanssa. Lumos-kirjahylly on valmistettu kestävästi EU:ssa, mikä takaa korkealaatuisen viimeistelyn ja pitkäikäisyyden.


Hyllyllä on ulkomitat 80x111,2x40 cm, mikä tekee siitä sopivan suurillekin kirjakokoelmille, samalla kun se ei vie liikaa tilaa huoneesta. Lumos-kirjahyllyn valkoinen väri luo kevyen ja avaran tunnelman, mikä tekee asumisesta nautittavampaa.


Huomaathan, että tämä tuote tulee kokoamattomana, mutta älä huoli, ammattimaisia ohjeita on saatavilla kokoamisprosessin aikana. Tuotteella on 12 kuukauden takuu, mikä tarjoaa ostajille lisäturvaa.


Valitettavasti hyllyn valaistus ei sisälly hintaan, mutta sen voi helposti yhdistää erilaisiin valaistusratkaisuihin riippuen omasta sisustustyylisi.


Kutsu modernia ja ajatonta tyyliä kotiisi Lumos-kirjahyllyn avulla. Osta nyt, ja luo oma lukunurkkauksesi tai esittele kauniita esineitäsi tässä tyylikkäässä kirjahyllyssä.


Taattua LuxCasa laatua!

Toimitusaika Toimitusaika 1-2 viikkoa
Väri valkoinen
Valaistus ei sisälly hintaan
Ulkomitat 80x111,2x40 cm
Kokoaminen tuote on koottava
Takuu 12kk
Valmistettu EU:ssa
Valmistaja LuxCasa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Kirjahylly Lumos
Arviosi