Kirjahylly Sumptua

435,00 €

Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

Toimitusaika 2 viikkoa

Tervetuloa hankkimaan upea Kirjahylly Sumptua ForrestDecor valmistajalta. Tämä erittäin laadukas kirjahylly on oiva valinta jokaiseen kotiin, antaen järjestyksen, toiminnallisuuden ja tyylikkyyden kauniissa harmoniassa.


Kirjahylly Sumptuan ulkomitat ovat 84,5x200x35 cm, mikä tekee siitä kompaktin mutta tilavan. Sen avulla kirjat ja koriste-esineet on helppo pitää järjestyksessä ja esillä tyylikkäästi. Se on myös täydellinen tapa nauttia kirjojen lukemisesta ja sisustamisesta samassa paketissa.


Kun ostat Sumptua-kirjahyllyn, se toimitetaan puolittain osina. Tämä helpottaa kuljetusta ja voit koota hyllyn kätevästi itse. Älä huoli, sillä pakkauksessa on selkeitä ohjeita, joilla kokoaminen sujuu ongelmitta.


Kaiken lisäksi, Kirjahylly Sumptua tulee 12 kuukauden takuulla, mikä takaa sen korkean laadun ja kestävyyden. Tämä ForrestDecor valmistajan kirjahylly on paitsi käytännöllinen ja tyylikäs, mutta tietenkin myös laadukas ja pitkäikäinen hankinta.


Älä siis odota enää! Tee kotiisi tilaa Kirjahylly Sumptualle, ja nauti järjestyksestä ja tyylikkyydestä, jonka se tuo kotiisi.

Toimitusaika Toimitusaika 2 viikkoa
Väri ei ole määritetty
Ulkomitat 84,5x200x35 cm
Kokoaminen puolittain osina
Takuu 12kk
Valmistaja ForrestDecor
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Kirjahylly Sumptua
Arviosi