Koiranhäkki Chase metalli

-50%
Alkaen 88,00 € Normaali hinta 177,00 €

Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

Toimitusaika 10 viikkoa
Koiranhäkki Chase

Haluatko tarjota koirallesi turvallisen ja mukavan paikan levätä ja nukkua? Koiranhäkki Chase on loistava valinta! Tämä metallinen koiranhäkki on kestävä ja helppo puhdistaa. Se sopii niin sisä- kuin ulkokäyttöön, ja siinä on kaksi ovea, jotka voi avata eri suunnista. Voit myös taittaa häkin kokoon kuljetusta tai säilytystä varten.


Koiranhäkki Chase on valmistettu laadukkaasta metallista, joka ei ruostu tai naarmuunnu helposti. Häkin väri on neutraali, joten se sopii mihin tahansa sisustukseen. Häkin mitat ovat 78x54x70cm, joten se sopii keskikokoisille ja pienille koirille. Häkin mukana tulee pehmeä alusta, joka lisää koirasi mukavuutta.


Koiranhäkki Chase on helppo koota ilman työkaluja. Seuraa vain mukana tulevia ohjeita, niin saat häkin valmiiksi nopeasti. Häkin valmistaja on ForrestDecor, joka on tunnettu laadukkaista ja kestävistä koiratarvikkeistaan.


Tilaa nyt koiranhäkki Chase ja tee koirallesi palvelus! Tämä häkki on täydellinen ratkaisu, kun haluat pitää koirasi turvassa ja onnellisena.

Toimitusaika Toimitusaika 10 viikkoa
Materiaali metalli
Mitat 78x54x70cm
Kokoaminen tuote on koottava
Valmistaja ForrestDecor
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Koiranhäkki Chase metalli
Arviosi