Kukkaruukku Aesthetico

49,00 €

Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

Toimitusaika 2 viikkoa

Tämä viehättävä "Kukkaruukku Aesthetico" on suunniteltu korostamaan jokaisen kodin sisustusta. Valmistettu huolella ja laadulla ForrestDecoriin toimesta, tämä tuote on täydellinen valinta teille, jotka etsitte yhdistelmää tyylikkyyttä ja toiminnallisuutta. Kukkaruukku Aestheticossa yksinkertainen design kohtaa käytännöllisyyden - se on niin paljon enemmän kuin vain kukkaruukku.


Mitat, 20x19,5x20 cm, tarjoavat riittävästi tilaa kasvillesi kasvaa ja kukoistaa, samalla kun on silti sopivan kokoinen asettamaan mille tahansa tasolle tai pöydälle. Sen puhtaan valkoinen väri luo tyylikkään ja hienostuneen ilmeen, joka sopii mihin tahansa sisustukseen.


Kukkaruukku Aesthetico ei ole ainoastaan vahva ja kestävä, vaan myös näyttävä elementti kodin sisustuksessa. Se tuo elävää luontoa sisätilojesi sisustukseen ja luo rauhallisen ja luonnollisen ilmapiirin. Halusitpa sitten elävöittää olohuonetta, keittiötä tai makuuhuonetta, Kukkaruukku Aesthetico tekee sen tyylillä.


Nauti kauneudesta ja toiminnallisuudesta tämän ForrestDecoriin valmistetun Kukkaruukku Aestheticolla. Se ei ainoastaan anna kasveillesi ihanteellisen kodin, mutta myös kohentaa kotisi yleisilmettä.

Toimitusaika Toimitusaika 2 viikkoa
Ulkomitat 20x19,5x20 cm
Väri valkoinen
Valmistaja ForrestDecor
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Kukkaruukku Aesthetico
Arviosi