Kukkaruukku Betony puu puu

Alkaen 140,00 €

Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

Toimitusaika 10 viikkoa
Kukkaruukku Betony

Tuo luonnonläheistä tunnelmaa kotiisi tai puutarhaasi Kukkaruukku Betonylla. Tämä kaunis ja kestävä kukkaruukku on valmistettu laadukkaasta puusta, joka sopii hyvin erilaisiin sisustustyyleihin. Voit valita kahdesta eri koosta: 100x39x55 cm tai 120x39x55 cm. Kukkaruukku Betony on helppo siirtää paikasta toiseen, sillä se on varustettu neljällä pyörällä. Voit istuttaa siihen lempikukkasi, yrtit tai viherkasvit ja nauttia niiden tuomasta ilosta ja elinvoimasta.


Kukkaruukku Betony on valmistettu ForrestDecorin toimesta, joka on tunnettu korkealaatuisista ja ekologisista puutarhatuotteistaan. ForrestDecor käyttää vain FSC-sertifioitua puuta, joka on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. Näin voit olla varma, että tuet kestävää metsänhoitoa ja luonnon monimuotoisuuden säilymistä.


Tilaa nyt Kukkaruukku Betony ja luo oma vihreä keitaasi. Tämä kukkaruukku on loistava lahjaidea myös puutarhanhoidosta pitävälle ystävällesi tai perheenjäsenellesi. Kukkaruukku Betony on saatavilla vain rajoitetun ajan, joten toimi nopeasti ja nappaa omasi ennen kuin on liian myöhäistä.

Toimitusaika Toimitusaika 10 viikkoa
Ulkomitat 100xx39x55cm / 120x39x55cm
Väri puu
Valmistaja ForrestDecor
Materiaali puu
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Kukkaruukku Betony puu puu
Arviosi