Kukkaruukku Copperfield

72,00 €

Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

Toimitusaika 2 viikkoa

Tässä on hyvin harkittu ja suunniteltu Kukkaruukku Copperfield, joka on tuotu sinulle luotettavalta valmistajalta, ForrestDecor. Tämä kukkaruukku on tarkoitettu korostamaan kasviesi luonnollista kauneutta ja lisäämään kodin tai toimiston sisätilojen sisustusarvoa.


Kukkaruukku Copperfieldin ulkomitat ovat 21/26,5x20,5/28,5x21/26,5 cm, mikä tekee siitä sopivan sekä pienille että suurille kasveille. Sen koko on suunniteltu niin, että se on tasapainossa sekä käytännöllisyyden että tyylin välillä.


Presenterattu kauniissa harmaa sävyssä, tämä kukkaruukku lisää varmasti kodin tai toimiston sisustukseen ripauksen eleganssia. Se on ihanteellinen valinta niille, jotka haluavat lisätä sisustukseen ripauksen klassista tyyliä.


Kukkaruukku Copperfield on valmistettu pitkäikäisyyttä ajatellen, joten voit luottaa siihen, että se on hyvä investointi. ForrestDecor-tuotteet ovat tunnettuja niiden laadusta ja Kukkaruukku Copperfield ei ole poikkeus.


Älä missaa mahdollisuutta tuoda kotiisi tai toimistoosi ripaus tyylikkyyttä ja käytännöllisyyttä Kukkaruukku Copperfieldin avulla. Hanki omasi jo tänään!

Toimitusaika Toimitusaika 2 viikkoa
Ulkomitat 21/26,5x20,5/28,5x21/26,5 cm
Väri harmaa
Valmistaja ForrestDecor
Valmistettu -
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Kukkaruukku Copperfield
Arviosi