Kukkaruukku Lucidato

29,00 €

Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

Toimitusaika 2 viikkoa

Tyylikäs ja monipuolinen Kukkaruukku Lucidato tarjoaa silmiinpistävän näyttävän elementin sisustukseesi. Tämä nykyaikainen ja moderni kukkaruukku on valmistettu korkealaatuisilla ForrestDecorin tekniikoilla, jotka takaa sen kestävyyden ja pitkäikäisyyden.


Lucidato-kukkaruukun ulkomitat ovat pintakäsittelyn ansiosta täydelliset, ne ovat 9x8x9 cm, mikä tekee siitä sopivan erilaisiin sisustuksiin ja tiloihin. Kompakti koko mahdollistaa sen, että se sopii mainiosti niin ikkunalaudoille, hyllyille kuin pöydänkulmille. Se on ihanteellinen vaihtoehto niin pienille kasveille, yrtteille kuin suuremmillekkin huonekasveille.


Kukkaruukku Lucidatolla on kaunis harmaa väri, joka lisää sen modernia ilmettä ja sopii hyvin useisiin sisustustyyleihin. Harmaa on neutraali väri, joka toimii kauniisti yhdessä erilaisten kasvien vihreän sävyjen kanssa tuoden ne kauniisti esille.


Suosittelemme, että tämä tuote yhdistetään muihin ForrestDecor-tuotteisiin saavuttaaksesi harmonisen ja yhtenäisen ilmeen. Olipa kasveissasi millaisia ikinä ovatkaan, Kukkaruukku Lucidato tarjoaa niille upean kodin.

Toimitusaika Toimitusaika 2 viikkoa
Ulkomitat 9x8x9 cm
Väri harmaa
Valmistaja ForrestDecor
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Kukkaruukku Lucidato
Arviosi