Kukkaruukku Milanese

49,00 €

Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

Toimitusaika 2 viikkoa

Tyylikäs ja moderni Kukkaruukku Milanese on ihanteellinen valinta viimeistelläkseen sisustuksen. Se on valmistettu kestävistä ja laadukkaista materiaaleista, jotka tekevät siitä kestävän ja pitkäaikaisen käyttöön. Tästä kukkaruukusta on kiittäminen valmistajaa ForrestDecor.


Sen ulkomitat ovat 20,5x15x20,5 cm, joten se sopii hyvin pieneen tilaan tai suurempaan huoneeseen, jossa se luo miellyttävän visuaalisen kohteen. Sen malli ja minimalistinen muotoilu tekevät siitä täydellisen lisän mihin tahansa moderniin sisustukseen. Sen muotoilu on myös sellainen, että se voi helposti sekoittua muihin sisätilan elementteihin tuoden kasville sen ansaitseman huomion.


Valmistuksen johdosta voit odottaa, että kukkaruukku Milanese ei ainoastaan näytä hyvältä, mutta se on myös erittäin kova ja kestää kulumista hyvin. Tuote on erinomainen ostos päivittäiseen käyttöön, ja se on erittäin helppo puhdistaa ja hoitaa.


Kukkaruukku Milanese on täydellinen lahja jokaiselle viherpeukalolle tai kukkien ystävälle. Softan moderneilla elementeillä Milanese tepastaa minkä tahansa omistajansa kodin kruunaamattomaksi kuninkaaksi.

Toimitusaika Toimitusaika 2 viikkoa
Ulkomitat 20,5x15x20,5 cm
Väri ei ole määritetty
Valmistaja ForrestDecor
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Kukkaruukku Milanese
Arviosi